Imorgon söndag är det dags för Ironman Klagenfurt! Äntligen, som vi har väntat och laddat! Vi har haft fullt upp med pre-race fix, och då internet på hotellet varit segt, har det blivit svårt med att hinna med uppdateringar. Men jag är här, och jag är laddad! Jag är redo för race och för er som är nyfikna kan man följa tävlingen imorgon via IronmanLive!

Sedan i tisdags har vi fixat och förberett oss inför tävlingen. Det började med hagelskurar och monsunregn de första dagarna, och åskväder på det. Skönt att väderleksrapporten inför imorgon ser bra ut, varmt är det här nu, men det är ju bättre än regn!

Vi har kört banan i bil (nu har jag åkt den 3 gånger så jag borde känna igen mig!), cyklat lite, mekat med cykel och växlar, gått på expo, sprungit två kort-korta pass, och så simmat två morgnar i den underbart fina sjön. Så klart och fint vatten!

Imorgon är det äntligen dags, och jag börjar känna mig redo! Laddar för fullt, och ser fram emot en rolig och tuff dag, med massor av publik som hejar på!

Här kan man följa mig imorgon, klicka in på Ironman Austria – jag har startnummer 117

140628_klagenfurt_14

140628_klagenfurt_13

140628_klagenfurt_12

140628_klagenfurt_10

140628_klagenfurt_11

140628_klagenfurt_15Tack Sofie för bilderna in action!

 

Ironman Klagenfurt

5 reaktion på “Ironman Klagenfurt

 • 28 juni, 2014 kl. 18:20
  Permalänk

  Åh vad jag är avundsjuk.
  Kör så det ryker imorgon och ha en riktigt rolig dag.

  Svar
 • 29 juni, 2014 kl. 21:01
  Permalänk

  Grattis till ännu ett väl genomfört lopp! Bra jobbat Karin!

  Svar
 • 2 juli, 2014 kl. 10:54
  Permalänk

  Men, vad är det jag ser – är det en ny våtdräkt. Inga hål?! WTF?
  ;)

  P.S Bra jobbat på racet! Du är grym!!

  Svar
  • 2 juli, 2014 kl. 11:54
   Permalänk

   Haha, det är bara en synvilla, den är ihopsydd och klister överallt. Kanske blir en ny snart!

   Svar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *