Idag har jag spenderat dagen som många ölandsturister, solat och badat! Suttit i en brassestol på stranden och lapat sol och bara badat för att svalka mig. Riktigt skönt det med, en sån här sommardag. Men jo jag har ju tränat lite också, passade på under morgon och kväll.

Började morgonen med en timmes OW-simning. Simmade på mellan bryggorna i vattnet som var mycket lugnare än i förrgår. Lugnt som på inga vågor, och inte så många morgonbadare än heller. Men de kom fler och fler! 22 grader i vattnet så det gick ju att simma och bada utan våtdräkt också. Jag fick till ett bra pass, lite piggare än sist, och sen åkte jag hem till frukosten.

Ikväll körde jag sen mitt brickpass. Ett kortare pass på 90 min cykling + 40 min löpning. Åkte ut till den östra vägen på ön, för att undvika den mesta kvällstrafiken på vissa vägar här runt Borgholm. Satte sen av norrut och trampade på. Benen var väl lite småsega, men jag körde på i okej intensitet ändå. Lite svårt att få igång pulsen, men kändes rätt okej annars. Så skönt att bara kunna sticka ut i cykelbyxor och linne i värmen. Enkelt! Och tänk vad ett ute-90-pass känns kort jämfört med på trainer!

Åkte sen hem igen och stack ut på brickpasset löpning. Blev även denna kväll en fram-och-tillbaka slinga, och jag vet inte om det var musiken i min ipod eller att jag blev så glad att ha klarat båda passen, men jag kom in i ett riktigt bra flow i slutet och bara ökade farten. Skarvade även på en bit så det skulle bli jämna kilometer. Löpningen känns bättre och bättre! Skönt runners high fick avsluta denna sommardag!

140726_oland_03
Skön morgon vid havet, 10 varv mellan bryggorna

140726_oland_01
Lite tempocykling på kvällen, inte helt fel!

140726_oland_02
Ni ser ju, ibland är jag lite för snabb!

Sol och bad – och lite triathlon

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *