Träningen har rullat på i veckan, det har varit fullt upp med att få till alla pass, och även hinna vila lite emellan. Liknande upplägg som de föregående veckorna, fast lite mer mängd nu på slutet. En tröttare kropp, men mentalt har jag varit otroligt peppad. När man ser målet så pass nära är det bara att köra på. Nu kommer ju en nedtrappningsperiod.

Värmetränigen har fortsatt med löpintervallpass mitt på dagen (på min lunch på jobbet) och sen hårt tempopass på trainern. Nu lite längre än förra veckan, men det gick!

I fredags hade jag en ledig dag, så då stack jag ut med Alex och cyklade 5h på Södertörn. Ner till fiket på Torö (som nu är klart!) och sen en del fram och tillbaka på gamla-73an. Jag valde att köra intervallerna i motvinden för då är det lättast att hålla watten, Alex var väl inte så förtjust i det! Lite bricklöpning på det och sen var den träningsdagen slut. Och jag var rätt slut jag med!

Helgen har sen bjudit på simträning mitt på dagarna på Eriksdal. Man kan tro att det inte går att simma där för alla människor, men snabbsimbanan var helt ok! Körde två längre tröskelpass både lördag och söndag, och passade sen på att sola framsidan lite i bikini efteråt, som en vanlig människa ;-)

Långpass löpning i skogen blev det en kväll (kom hem sjukt törstig och sugen på isglass!), och sen igår blev det stolleprovet. 4h på trainern, inne en varm dag. Ja det var inte bara för att det är så kul med trainer, haha. Jag har haft hand om jourtelefonen denna veckan, så den måste svaras i om det ringer. Så ena långpass cykel fick alltså bli inomhus. Jag körde på, tittade på teve och peppades av bra musik. Tänkte att det mest var en mental prövning. Katten undrade om jag aldrig skulle bli klar. Det trodde inte jag heller ett tag, men så till sist stod det 4h på klockan!

Mängdträningsvecka 3 klar! #determined

140803_traning_01
Fin cykling ner till Torö

140803_traning_04
Båten till badet

140803_traning_03
Fullt med folk, men alla höll inte till i snabbsimbanan!

140803_traning_02
4h trainer mitt i sommaren, det var första gången!

Sista mängdblocket inför Kalmar

4 reaktion på “Sista mängdblocket inför Kalmar

  • 4 augusti, 2014 kl. 21:21
   Permalänk

   Tack Sara! Jag hoppas det blir bra det här med lite vila och toppning!

   Svar
 • 5 augusti, 2014 kl. 00:31
  Permalänk

  Bra jobbat!
  Jag kör också en del trainer inomhus nu mitt på sommaren. Ok, inte 4-timmarspass, men de hårda intervallpassen blir på trainern. Känns rätt gött faktiskt, på något sjukt sätt. :)

  Svar
  • 6 augusti, 2014 kl. 22:25
   Permalänk

   Jo visst är det gött, och bra när man ska köra korta pass med kvalitet. Svårt att ens komma ut på någon bra väg här i närheten, då är det enklare att köra inne. Sen kanske vi gillar att plågas lite ändå?

   Svar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *