Idag var en lugn dag med mycket vila här i Kalmar/Öland inför tävlingen på lördag. Skönt det, och skönt att hinna få allting i ordning. Även om jag gjort många tävlingar, tar det ändå lite tid för mig att få allt på plats. Har nu till slut (efter typ 10 IMs) kommit på att ta bild på mina packade påsar så det blir lättare att komma ihåg vad jag ska ha med, inför varje tävling! (så nu kunde jag kolla på bilderna som tur var)

Imorse åkte jag in till Kalmar för att registrera mig tidigt. Det regnade och det var rätt tomt på expot, skönt, fick min nya ryggsäck och registreringsnummer direkt. Gick sen ner till piren och badplatsen för lite simning. Ville gärna testa simma lite av banan och se hur vattnet kändes. Det fanns en del bojar ute så det var bra att se. Det kommer nog bli bra det här! Vattnet var lugnt och maneterna få (men jag såg några!). Längtar till lördag nu!

Sen hem till Öland igen och packa påsar och fixa med grejer hela dagen. Förbereda allt och fixa. Titta på väderleksrapporter lite då och då och se att det nog kommer bli prima väderförhållande på lördag. Kan bli snabbt race för alla! Dock inte lika utslagsgivande som tuffare vindförhållande, men vädergudarna kanske kör vartannat år tänket här nu. Vi får se!

Sen åkte jag in till Kalmar igen till kvällen. Dags för preracemöte i fullsatt tennishall. Så många som ska köra på lördag, kommer bli grymt. Trevligt att träffa lite triathleter och få all information igen. En repetition av alla regler och saker att tänka på, och intressant att få alla detaljer om simstarten som var ny.

Innan prerace startade hölls också en fin minnesstund för Lena Karlsson. Riktigt sorgligt och ledsamt. De avslutade med att Lena skulle önskat att vi alla tävlar med ett stort leende, precis som hon gjorde. Det ska jag göra för Lena. Kommer sakna hennes leende på banan på lördag.

140814_kalmar_01
Simning i lugnt fint vatten, inte lika många maneter här!

140814_kalmar_02
En del bojar låg redan ute, så man kunde se lite av banan

140814_kalmar_03
Packa, packa påsar (här från tidigare tävling) och sen blev det preracemöte

Dan före dan före dan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *