Imorgon gäller det! Äntligen dags för race!

Tävlingen går att följa på ironman.com, klicka in på races -> live coverage. Där kan man se proffsen. För att se exakta split-tider och följa oss andra så sök på athlete tracker. En bra app för er som är på plats är IronTrac, där man lätt kan följa flera atleter med deras split-tider.

Jag har startnummer 201 och kommer vara en glad chock-rosa Karin! Om ni är på plats och ser mig på banan blir jag jätteglad för alla hejarop!

Det ser ut att bli bra förhållande på banan imorgon, kan bli snabba tider! Klart jag siktar mot PB, vi får väl se vad som händer! En bra dag ska jag ha, oavsett vad som händer! Positiva tankar, starka ben, starkt pannben. Nu kör vi!

IM_kombo_2013

Ironman Sweden – Heja på mig!

En reaktion på “Ironman Sweden – Heja på mig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *