Sista dagen innan race, nu är det nära. Äntligen säger jag, jag vill köra! Imorgon blir en härlig dag, ska se till att ge allt, gå all in och ha roligt under tiden! Positiva tankar, alltid!

Idag började jag dagen rätt tidigt med att åka ner till havet och därifrån köra ett pyttelitet pre-race-triathlon. Kort-kort simning, cykling och löpning. Testade av grejer och försökte väcka kroppen lite inför morgondagens urladdning!

Simmade så kort så körde utan våtdräkt, då vaknade jag till! Färre maneter, bra känsla, simmade 8 minuter. Sen ombyte, upp på cykeln och iväg i 14 minuter. Tillbaka och ut på liten springtur. 10 minuter fick räcka. Bara en liten, liten del av vad som kommer imorgon!

Sen åkte jag in till Kalmar på förmiddagen. Mötte upp min tränare Björn för peptalk, raceplan och instruktioner. Får se hur det går imorgon, det ska bli riktigt kul att köra på! Efter det checkade jag in cykeln och den blå+röda påsen. Fick min cykel på en bra plats, har startnummer 201, nära cykel-ut/in i transition!

Sådär då var allt fixat. Nu bara vila och ladda. Skönt att det äntligen är dags, nervositeten gör sig påmind. Men jag gillar det, även efter många race avklarade vill jag ha kvar känslan av att vara nervös och peppad, då är jag taggad!

140815_kalmar_01
Morgontrött,men vaknar när jag hamnar i vattnet

140815_kalmar_02
Mini pre-race triathlon, först superkort sim bland maneterna

140815_kalmar_03
Mini pre-race triathlon

140815_kalmar_5
Checkat in cykeln, snart åker vi!!

Sista förberedelserna inför race

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *