[google-translator]

.

Efter varje Ironman tar jag en liten paus och laddar om. Det behövs, både för kroppen och huvudet. Min säsong är ju pågående, gillar att ha en lång säsong och sprida ut tävlingarna. Det funkar bäst för mig, och då hinner jag träna emellan och känna att jag (förhoppningsvis) utvecklas!

Så förra veckan var en vilovecka, blev faktiskt ingen träning alls. Hade att göra ändå på kvällarna efter jobbet, packa upp och vara lite normal (social!). Var väldigt trött också så det var skönt att bara ta det lugnt. Passade på att både ha jour (jobbet) och vara kattvakt i min vilovecka. Mysigt med lite kattsällskap, gosigt i soffan varje kväll!

Denna veckan har jag satt igång med lite träning igen, med betoning på lite. Passade även på att få cykeln servad på Cykelcity. Och ja, det där ljudet jag hörde när jag stod upp under IM måste ha varit discen som då kom emot bromsen. Så nu vet jag det, sätt på discen helt rakt till nästa gång! När jag fick hem cykeln igen åkte den upp på trainern och så körde jag ett pass där. Skönt att trampa igång benen igen, och få upp pulsen!

Sen har jag faktiskt varit på gymmet igen. Det var längesen men det är ju en bra grej att ta tag i under hösten. Att bli starkare! Jag körde ren styrka och kände direkt att jag skulle få skön träningsvärk sen, och det stämde! Skönt när det känns att man använt lite “nya” muskler än vanligt.

Lite kort löpning (första löpningen efter IM) körde jag ikväll, och nu är jag redo för att sätta igång med mer träning igen. Laddar om mot nästa träningsperiod inför nästa race. Det blir Ironman Florida i november, det är en del veckor kvar tills dess!

140829_traning_01

140829_traning_03

140829_traning_02

Tillbaka till träning

3 reaktion på “Tillbaka till träning

  • 29 augusti, 2014 kl. 22:39
    Permalänk

    Ungefär så där behövde jag göra efter första veckan på jobbet så jag kan förstå att det behövs efter en IM också!

    Svar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *