[google-translator]

.

Jag ser fram emot nästa tävling, som är Ironman Florida i höst. Ser fram emot både tävlingen och träningen nu under hösten fram till den. Jag drömmer om förbättringar och roliga pass. Så jag känner mig väldigt peppad och redo. Men jag är nog inte riktigt redo ändå. För denna veckan skulle vara en kom-igång-vecka med många pass, men det har blivit en kom-igång-vecka med några pass.

Fokus på styrkan, och lite löpning, och en del trainer. Men också massage, och naprapatbehandling hos Access Rehab. Mentalt vill jag träna mer, men jag hoppas att både kroppen och huvudet är redo här nu efter helgen.

Jag har laddat med en ny väckarklocka. En sådan där som väcker en med ljus, det tror jag är en bra investering för hösten. För nu närmar sig mörkret, och det gäller att komma ihåg, att man ångrar aldrig ett morgonpass! (inte kvällspass heller för den delen!) Trevlig helg!

140906_trainer_01s
Tröskelpass på trainer, efterlängtad endorfinkick!

Träningslivets soundtrack just nu:

I have a dream

3 reaktion på “I have a dream

 • 7 september, 2014 kl. 11:49
  Permalänk

  Härligt! Är nyfiken på IM Florida. Men sjukt svårt att få plats, har jag hört. Hur är det, släpps platserna dagen efter loppet?
  Jag ska också dra igång trainer-träningen nu denna veckan. Men jag går in i min off-season-cykelträning. Ska bli gött!

  Svar
  • 8 september, 2014 kl. 17:01
   Permalänk

   Det är en riktigt fin tävling, och trevligt område! Men som du vet, svårt att få plats. Anledningen är att de säljer platser i denna ordningen:
   1. triathleter som har plats för årets tävling får köpa till nästa år
   2. funktionärerna som hjälpt till på plats får köpa plats
   3. sedan släpps resterande platser online, hur många det nu är, några hundra? Och många vill köpa, samt att servrarna ibland inte pallar trycket. Så även om man sitter redo med F5 får man ha lite tur om man ska lyckas få tag i en plats.
   Men ja, platserna online släpps dagen efter, brukar vara 12:00 lokal tid. (tänk på att de ändrar till vintertid just den dagen också)

   Svar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *