[google-translator]

.

Veckorna rullar på snabbt nu, det är redan mitten på september och hösten börjar närma sig. Skönt dock att sommaren dragit sig kvar lite med sol och uppehåll. Jag har kommit igång mer med träningen, blandar friskt med styrketräning, trainer, lite löpning och simning.

Var på riktigt bra tekniksimträning förra torsdagen i samarbete med Speedo. Josefin Lillhage coachade Beatrice, Jessica och mig i simning, och jag fick verkligen aha-upplevelser. Bra teknikövningar och sen tips jag kunde ta till mig. Kändes lite hoppfullt ändå, jag kanske KAN ta mig ur simplatån (fastnat på 1:16) såsmåningom. Några torsdagar till blir det, och jag ser fram emot den träningen! Man ser ju verkligen på bilden hur roligt det är att simma!

I helgen kom jag ut på ett långpass cykling, i höstsolen. Riktigt underbart och det kändes som det var evigheter sen sist (knappt 2 veckor). Jag och David möttes upp och cyklade knappt 5 timmar runt Södertörn. Nu faktiskt på nya vägar för mig! Vi ska båda tävla i höst, (jag Florida, och David Arizona) och det är bra! Skönt att det finns några som fortfarande vill cykla ute! Man får passa på så länge det går på P5an. Sen blir det nog en del pass på min CX som stått orörd alldeles för länge!

Och jo, wake-up-light-väckarklockan fungerar, vilken uppfinning! Flera morgonpass avklarare! Imorse var jag på badet och simmade med gamla gänget. Så roligt att ses igen och starta höst/vintersimningen ihop! Snart blir det mer simning, och nu ska det slipas på teknik och fart!

140914_simning
Glada simmare med riktigt bra tränare!

140914_cykling_01
Härlig cykling runt hela Södertörn, med en sväng till Torö!

Simning med Speedo och höstcykling

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *