Ännu en vecka passerat, och jag har fått en bra träningsvecka in the bank. Bra blandning av pass, och med en ledigfredag blev det långhelg för träningen.

Sommarvärmen har hängt kvar denna veckan, och det gäller att passa på och njuta. Även om jag ibland blir trött av träningen, så försöker jag se det positivt. Tänk vad härligt att jag KAN vara ute och cykla! Eller som när jag sprang intervallpasset löpning på lunchen i onsdags, i linne! Det var nog sista veckan med sommarkänsla, nu får man göra sig redo för höstrusket.

Många simmorgnar har det blivit i veckan, dagarna har börjat med dimma så då är det perfekt att träna inne. I torsdags var jag på Speedos simträning med Josefin Lillhage igen. Vi övade vidare på tekniken, och jag försöker tänka på tipsen även på mina andra pass. Guld värt att få personliga tips och tid för alla att bli sedda!

I fredags stack jag ut på en solotur cykling på Södertörn. En sväng ner till Torö och tillbaka blev det. Fint väder, sol och en vind jag inte förstod mig på som vanligt. Det blåste på något håll, men konstigt nog hade jag exakt samma snitt när jag stannade för fika i Torö som när jag var klar efter 4h. Kanske lite hemlängtan i motvinden då? Det var ett bra pass, och även om jag körde själv, tänkte jag på hur nice det är att vara ute och cykla! Åt goda ClifBars och njöt av att vara ute, alltid lite gladare med energi i kroppen!

Blev två löppass i helgen, i försök till långpass. Lördagens pass blev avbrutet av jobbet (jourtelefonen ringde), så det blev inte så långt som tänkt. Så det tog jag igen idag istället. Blev ett kort långpass, men fick ihop tiden och det blev på de fina stigarna bakom hammarbybacken. Bra backar där, men ändå mysigt att springa där! (och ja, jag går uppför de brantaste backarna!).

Hemma sen och så fick det bli trainer idag, 2h, för att passa telefonen samtidigt. Benen var supersega i början, men efter ett tag med hög kadens vaknade de till. Och sen kändes de riktigt bra. Körde på och fick till min planerade watt, och var glad att köra inne när jag såg blixtarna utanför!

Nöjd med träningsveckan! Nu ska jag ladda för en till! Och för att fixa det behöver jag sova i tid, så nu blir det gonatt!

140921_traning_01
Speedo bjöd på simundervisning med Lillhage

140921_traning_02
Tre glada simbrudar, vi kommer bli supersnabba!

140921_traning_03
Glada som vanligt! Kul med teknikträning!

140921_traning_04
Lite höstcykling med start i Västerhaninge

140921_traning_05
Fika vid Torö lanthandel

140921_traning_06
Trainerpass inne idag, passade bra när åskan dundrade utanför #fueledByMilebreaker

Sista sommarveckan för i år

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *