“Get shit done” läste jag inne hos Sara idag, och det är nog ett väldigt bra sätt att beskriva min senaste träningsvecka.

Jag är inne i mängdträningsveckor nu igen, och det rullar på bra. Fokus har varit att inte tänka för mycket utan bara genomföra ALLA pass i planeringen. Jag har gått in i min lilla höstbubbla och tränar på. Morgonsimningar, kvällslöpningar och trainerpass i veckan. Helgen bjöd på sol (och lite vind) och då har jag varit ute på Södertörn och cyklat både lördag och söndag. Lägg till några timmar på gymmet också, och lite mer löpning på det.

Drygt 20h träning i veckan, och jag har gått in i det helhjärtat. Har skalat bort allt annat, bara haft tid för jobb, mat, vila och träning. Ingen teve, inga sociala medier, bara tränat och hängt med vänner på passen. Och mycket sömn, det är viktigt! Riktigt skönt att vara så trött att jag faktiskt somnar tidigt på kvällen. Jag har blivit trött och känner att träningen tar, men jag känner mig även positiv för träningen känns riktigt bra just nu! Kanske framsteg på gång!

Nu laddar jag om för ännu en bra vecka. Kanske ekar lite tomt här i bloggen, men jag har fullt upp med att get shit done! 4 bra träningsveckor väntar!

140929_traning_01
Ner till Torö en av dagarna

140929_traning_02
Så länge det är sol funkar det med lite vind också!

140929_traning_03
Sista löppasset för veckan, igår efter cyklingen. Är trött men det var sjukt skönt att springa ändå!

Get shit done

2 reaktion på “Get shit done

  • 29 september, 2014 kl. 21:25
   Permalänk

   Tack för pepp Sara! Ser fram emot vår träningshelg, kommer bli härligt!

   Svar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *