Ännu en grym träningsvecka har rullat förbi, snabbt som vanligt. Morgonsimningar och kvällsturer inne på trainern, intervallpass med bra känsla, och så tekniksimning med Speedo och Josefin Lillhage. En riktigt bra kortvecka alltså! Och nu är det helg, och denna helgen blir det miljöombyte.

I förmiddags åkte jag upp till Högbo och mötte upp Sara här för en skön träningshelg. Vi åt lunch och sen gjorde vi oss redo för cykling. Båda lika smånervösa, för det var längesen sist. Ja jag skulle nu cykla på min CX, som jag inte kört på sen någon vinter för många år sedan. Skulle den funka, hur skulle det kännas? Hur mycket kläder ska man ha på sig nu igen?

Vi gjorde oss redo och kom sen iväg på en testtur, vi körde en fin väg med lite trafik och bara njöt. Snackade på och cyklade på brevid varann, jag på CX och Sara på racer, så vi blev jämnare. En riktigt fin hösttur på 3 mil.

Sen var vi tillbaka på hotellet och efter incheckning och kort ombyte stack vi sen ut på löpning. Jag hade 50 min pass att köra, så det sprang jag dryga 2 varv runt sjön på en fin väg som blandade asfalt och grusväg. Vi började springa ihop så hann med lite snack där med! Kvällen avslutades sen med resten av träningscampdeltagarna på en grillmiddag utomhus.

En bra träningsdag är till ända, och det är riktigt bra träningsförhållande här. Skönt att komma iväg och se lite annat. Och att cykla på CX, roligt! Benen får ju sin träning, de har ingen aning om hur fort cykeln går! Lite mer cykling och löpning ska det bli i helgen!

IMG_3987 cykling i högbo IMG_3985 cykling i högbo IMG_3982 cykling i högbo IMG_3970 cykling i högbo IMG_3967 cykling i högbo

Alla bilder från Sara

Träningshelg i Högbo

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *