Det är riktigt skönt med en träningshelg iväg här på Högbo Brukshotell. Skönt med miljöombyte och att komma bort från stan, se lite annat. Det är otroligt vackert här i Högbo, speciellt nu på hösten med alla färger. Igår var en superfin dag när solen tittade fram och allt var sådär lugnt och inbjudande. Sjön var stilla, och vi verkligen njöt av utsikten när vi tog oss runt sjön.

Jag sprang runt sjön dryga två varv igår, och även så idag för att köra ett bonuspass efter cyklingen. Löpningen känns grymt bra just nu, det är en så skön känsla att bara liksom trippa fram och känna att kroppen är med mig. Jag kollar knappt på klockan utan kör på känsla, och konstigt nog blir det samma tempo de flesta kilometrar ändå. Det är som att kroppen ställt in sig som en klocka på en viss fart.

Igår njöt jag i solen, idag var det lite mer grå bakgrund till alla höstfärgade träd, men det kommer mer om dagens träning senare. Annars kan ni kika in lite hos Sara!

IMG_5960 höst högbo IMG_5967 höst högbo IMG_5969 höst högbo IMG_5973 höst högbo IMG_5986 höst högbo
Alla bilder från Sara!

Höstfärger i Högbo

En reaktion på “Höstfärger i Högbo

 • 6 oktober, 2014 kl. 14:31
  Permalänk

  Härliga bilder :) hoppas ni haft en lika solig höst som här i GBG, rena sommaren.fast höst

  Ha en skön ny vecka

  LOVE Maria at inredningsvis

  Svar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *