Sista mängdveckan avklarad! Jag har lagt många 20-timmarsveckor bakom mig nu och jag är riktigt nöjd med hur jag genomfört. Gjort alla pass som (coach Björn) planerat och det har känts bättre och bättre. Jag har varit glad för varje dag och inte gått och längtat bort eller fram i tiden. Florida kommer, men jag vill hinna göra allt och träna allt innan dess.

Har tränat bra hela veckan, den har liknat de senaste veckorna, så kör mer en bildkavalkad. Många morgonpass, simpass med morgongänget, cykling på 73an på tempohojen, cykling på cx:en, löppass i mörkret med nya reflexkläder (man kan tävla och vinna Crafts nya brilliancekläder, kolla in på shareyourbrilliance.se), och så några trainerpass på det. Har även fått bra genomgång av kroppen av naprapat Björn på Access Rehab. Han har hjälpt mig få ordning på skavanker, så att jag kan träna på obehindrat och få till alla pass. Consistency is key! 

Men nu är träningen gjord! Nedtrappning har börjat, kortare pass och till helgen åker jag till USA! Hoppas kunna ha tid och blogga och visa lite mer därifrån! Stay tuned.

141021_traning_01
Synliga kläder från Craft, brilliance tights och tröja med windstopper #Craftbrilliance

141021_traning_02
Glad efter något intervallpass löpning. Många timmar på trainern har det blivit, men även utecykling!

141021_traning_03
En standardfika i Ösmo, under 5-6h cykling längs med favoritväg 73. Katten som hamnat på träningsläger väntar och undrar när jag tränat klart och kan gosa istället.

Min favoritträningslåt just nu. Funkar till både trainer och löpning, med 87 i kadens ca. Och såklart bra känsla!  I’m gonna live like tomorrow doesn’t exist. I’m just holding on for tonight.

Just holding on

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *