Jag börjar tagga till rejält nu! Imorgon åker jag över till USA, till Panama City Beach via Atlanta. Denna veckan har varit nedtrappning, har kört på en del pass ändå, men alla har kortats ner. En del tid på trainern (där jag verkligen har spenderat tid iår, ca 4 ggr så mkt mer än något annat år!) och simmat och sprungit intervaller.

Idag var det ledigfredag. Tog en fin sovmorgon och började dagen med 2 timmar på trainern. Körde passet helt enligt plan och sen var det dags att skruva cykeln i bitar och packa ner den. Jag börjar bli proffs på att packa den, har rest med cykel många, många gånger!

Sen blev det mer packning under dagen, samt provning av hela garderoben. Rotade fram sommarkläderna igen, det är så härligt! Längtar till solen och värmen.

Ikväll tog jag sen på mig mitt fluorescerande löpkit från Craft och gav mig ut på ett löppass. Sista löppasset i kyla, mörkret, blåst och regn innan race. Det var en sån där riktigt ruggig höstkväll, och då blir man mer ensam där ute! Det var grymt skönt att synas, och alla bilar såg mig vid korsningar och liknande. Jag kunde springa på obehindrat och fick till en bra känsla. Mössar och vantar på men nästa löptur blir i värmen! Hörs därifrån!

141024_traning_01
Sista trainerpasset, nu är P5an nerbäddad i väskan!

141024_traning_02
Ut i mörkret. Vet inte riktigt varför jag väntade tills det blev mörkt, men det är ju rätt mysigt att springa då med!

Sista pre-race träning i kylan

2 reaktion på “Sista pre-race träning i kylan

 • 26 oktober, 2014 kl. 16:20
  Permalänk

  Hurra för att mängden är gjord, nu är det bara det roliga kvar! Stort lycka till!

  Svar
  • 30 oktober, 2014 kl. 03:43
   Permalänk

   Tack Annika! Sant, nu är det fest på lördag! Fest, svett och trötta muskler under en lång dag, men SÅ roligt!

   Svar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *