Ja nu är jag framme i Panama City Beach, FL sedan några dagar. Det är varmt och skönt och solen skiner. Runt 29 grader var det väl idag och jag kör tapering denna veckan inför race.

Vi är ett litet gäng svenskar här på samma hotell, jag bor med David Näsvik. Igår söndag kom jag fram till PCB (körde från Atlanta) och efter shopping på Walmart blev det häng på balkongen i solen innan jag sen stack ut på ett kort löppass på 30 min. Skönt att få röra på sig igen efter resan!

Idag har vi tränat lite, och solat mer. Morgonen började med simning i havet. Lugnt vatten och det var skönt att simma. Dock känns ju strömmarna rätt bra, på ena hållet kommer man ingenvart, på vägen tillbaka flyger man fram i vattnet. K-J instruerade i bra teknik vid starten och hur man tar sig ut till simbart vatten. Bra!

Sen ägnade jag en stund åt att skruva ihop cykeln och vid lunchtid åkte jag ut med cykeln i bilen för att cykla lite på en bra cykelväg längs med vägen där cykelbanan går. Mötte upp med Johan och cyklade där lite fram och tillbaka. Cykeln kändes bra! Och benen med, tror jag!

Imorgon blir det minipass löp och sim. Och snart närmar sig race!

VIRB Picture

VIRB Picture

VIRB Picture

VIRB Picture

141027_florida_1

Taper i Florida

2 reaktion på “Taper i Florida

 • 30 oktober, 2014 kl. 00:03
  Permalänk

  Fina bilder! Är övertygad om att det kommer gå bra på lördag för dig! Dessutom har du ju snyggaste cykeln i lägenheten ;)

  Svar
  • 30 oktober, 2014 kl. 03:45
   Permalänk

   Tack detsamma David, ska bli kul att se dig i toppen på lördag! Ja i vårt P5-stall är det rätt jämnt med snyggheten, hade nog helst haft din som är snabbast istället!

   Svar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *