Dagarna går alldeles för fort här i sommarparadiset, och nu är det ju bara några få dagar kvar till race. Race ja! Tävlingsnerverna har inte kommit än, vi har mest roligt här. Tränar lite, och solar mycket!

Igår åkte vi till en 50m pool för lite simträning på morgonen. Perfekt för att få lite bränna på ryggen. David hade simpass och jag hittade på ett eget. Vi hade varsin bana och det var några andra där, alla triathleter antagligen. Mer träning den dagen blev endast ett kort löppass. 20 minuter kort pass med lite fartökningar. Fick till en bra känsla och hoppas på den på lördag med!

Idag blev träningen morgonsim med hela svenskgänget. Vi letade delfiner men såg mest hoppande rockor, eller småfiskar. Det var lite mer vågor i havet idag så det var bra att öva på. Simningen får gå som den går på lördag känner jag, den är så kort del av hela racet. Jag ska fokusera på cyklingen och löpningen!

Efter frukost och häng, stack vi sen ut på varsitt cykelpass. Jag tog bilen ut (och slapp skyfallet med regn som kom) och körde sen mina intervaller ute på vägen som är cykelbanan på lördag. Några intervaller på tröskelwatt. Skönt att trycka på lite, men det var också ett kort pass. Spara energin till race!

Sen har vi hängt på stranden. Solat, badat och tagit det rätt lugnt. Igår körde jag cyelbanan i bil, för att memorera alla (få) svängar igen och kunna navigera var jag befinner mig väl ute på banan.

Innan expot stängde idag gick vi bort och checkade in vid registreringen. Fick ännu en av de dyraste ryggsäckarna, och även en guldmössa då jag är AWA-guld. Oj vad de som ställer sig vid mig på simstarten kommer bli förvånade när jag sen simmar som en kratta! Hah.

Mina mål då?
– Simningen som sagt, ta mig fram
– Cyklingen, bomba på. Det får gärna blåsa som väderprognosen visar, jag gillar ju vind. Lika för alla, och jag är rätt vindtålig: både större så jag kan hålla mig kvar och sätta emot, och mentalt stark då jag kört mycket solo i vind. Sub-5 cykling är såklart ett dröm-mål!
– Löpningen sen ska bli intressant, att se vad jag kan prestera där. Målet är löp-PB

Jag är taggad! Nu får jag gå ur semestermode och in i tävlingsmode!

141029_florida_01

141029_florida_02

141029_florida_04

141029_florida_05

141029_florida_06

141029_florida_07

141029_florida_08

VIRB Picture

VIRB Picture

141029_florida_03

Pre-race Ironman Florida

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *