Imorgon är det dags – Ironman Florida! Det blir min tredje gång här. Följ mig gärna, gå in på ironman.com, klicka in på live coverage. Där kan man se proffsen (som svenskarna David Näsvik, KJ Danielsson och Camilla Lindholm). För att se exakta split-tider och följa oss andra så sök på athlete tracker.

887 – Karin Linnersund

Angående mina måltider så kan vi ju glömma just tiderna. Vi får nog snacka placeringsmål istället! Det ska nämligen komma in en “Artic Blast” över östra USA imorgon, och här visar det sig med 10 grader lägre än snittemperaturen (blir 13-15 grader) och en vind på 8-10m/s. Det kan ju ge en långsam cykelsplit, men det borde ju vara bra tävlingsväder för oss nordbor! Och den där vinden är jag van vid från Öland, eller gamla 73an på Södertörn!

Det blir lika för alla, det är bara att köra på! Dock såg jag idag vid incheckningen av cykel och påsar, de mest fullpackade blue-bike-bags någonsin! Det var jackor och kläder till max! Jag tror jag kör med mina aeroskoöverdrag, kanske sparar en 20 sekunder där!

Vi är redo för the Artic Blast här i Florida. Det ska bli en rolig dag imorgon. Följ gärna och heja på! Jag ska gå all in!

141031_florida_02
Här står min P5a och laddar. Det är en vanlig cykel i transition!

141031_florida_03
Nära cykel ut, bra!

141031_florida_04
Här ligger run bags och väntar, förhoppningsvis har man känsel i tårna inför maran!

141031_florida_05
Fullpackade blue bags inför cyklingen

141031_florida_01
Vi nordbor är redo, bring it! Bild på min lilla smart-car, en Jeep SUV. Den gömmer sig alltid på parkeringarna

Ironman Florida – följ mig!

4 reaktion på “Ironman Florida – följ mig!

 • 1 november, 2014 kl. 01:12
  Permalänk

  Stort lycka till imorgon nu! Kommer hejja galet mycket på dig, ifall jag inte är för trött!

  Svar
 • 1 november, 2014 kl. 23:45
  Permalänk

  Imponerande cykling Karin! Följer med spänning löpningen som flyter på bra :)

  Svar
 • 2 november, 2014 kl. 00:25
  Permalänk

  Grymt lopp grattis till bra tider!

  Svar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *