Lite bilder finns nu från tävlingen i lördags. Det är svårt att tänka sig att det var så kallt, men vinden kylde bra! Nu dagarna efteråt har det såklart varit varmare igen. Havet var så otroligt stilla och lugnt dagen efter raceday, som det alltid är varje år. Lite ironiskt! Tydligen var det väldigt starka rip currents i lördags, även om vågorna inte såg så stora ut på bilder. Man får ha respekt för strömmarna i vattnet, inget att leka med.

Idag har vi varit på stranden, David, Camilla och jag. Utnyttjat de sista solstrålarna, och njutit. Imorgon åker jag hem igen, till kylan. Men jag har fina minnen från Florida. Bra trip och bra race! #FueledByMilebreaker

finisherpix_imflorida-side

141103_florida_01s

141103_florida_02s

141103_florida_03s

Bilder från #IMFL

2 reaktion på “Bilder från #IMFL

 • 4 november, 2014 kl. 09:47
  Permalänk

  Grattis till en fantastisk prestation:) Kul att se filmen, tårarna trillar när man ser glädjen och prestationerna hos var och en. Kommer du köra Kalmar 2015?

  Svar
 • 4 november, 2014 kl. 16:03
  Permalänk

  Bra jobbat! Tråkigt att simningen blev inställd. Men förstår att de måste tänka på säkerheten. Ser fram emot race-report sen.

  Svar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *