Nu är jag hemma igen sedan några dagar och försöker smälta hela IM Florida äventyret. Hände det verkligen? Gick det så bra, och hur fasen gick det till? Jag är lite smått jetlaggad och har mest packat upp, jobbat 2 dagar, och väntat på en cykelväska som varit på vift någonstans i världen. Ikväll kommer den levererad från Arlanda, tur är väl det. Vill inte tänka på vad som hänt om den försvunnit helt!

Apropå resultatet i Florida så kollade jag på min favorit pace calculator sida. Det är den som visar lite skrämmande siffror innan man ska tävla, vad man behöver hålla för fart för en viss tid. Men den var väldigt rolig att kolla på nu. Iallafall på min förbättrade löpning!

På Ironman Österrike i somras snittade jag 6:51-tempo på maran. Under Ironman Kalmar blev det 6:33-tempo. Och nu i Florida blev snittet på maran 5:43! Helt galet, jag fattar det knappt. Det är snabbt tempo för mig! Så nöjd.

Nu ska jag njuta i post-ironman-bubblan lite till. Och ja, det kommer snart en race report med alla detaljer om loppet!

IMFloridaRun

 

Förbättrad pace!

En reaktion på “Förbättrad pace!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *