Njae, inte riktigt, jag tar det rätt så lugnt, men mentalt är jag på G! Jag är fortfarande i Ironmanbubblan och är nöjd och glad över Florida, båda resa och race. Årets låt som vi spelade sönder i Florida (jag älskar repeat) peppar bra, och idag hade jag den i lurarna när jag körde styrketräning på gymmet. Det var hyfsat tomt där imorse och jag körde på och kände som att jag var on fire!

Jag har kommit igång lite lätt igen med träningen. Men igår lördag var det inte lika “eldigt”! Då stack jag ut i kylan och cyklade CX med Hofvets Farstagrupp. Det var typ jag som utgjorde den “lugn-lugna gruppen”. Jag ville bara ut och cykla lite och få lite frisk luft, och tog det soft. Benen var slut. Och så var det kallt! Jag blev tröttare och tröttare och sen var tårna kalla. Då var det rätt nice att ta en genväg tillbaka och hoppa in i värmen och fika!

141109_cykla_gym

Lyssna, gärna om och om igen, självklart med bra bas (ja jag är en sucker för lättsmält träningsmusik!)

I’m on fire!

7 reaktion på “I’m on fire!

 • 9 november, 2014 kl. 21:51
  Permalänk

  Vilket snyggt linne :) Var har du köpt det?

  Svar
  • 9 november, 2014 kl. 22:02
   Permalänk

   Tack, ja det är helt klarblått! Är ett från Nike (stor logga fram, men fick inte med den på bilden). Köpte det på Intersport.

   Svar
  • 10 november, 2014 kl. 17:20
   Permalänk

   Du skojar!? Så inga best-of-the-90’s alltså? :-)

   Svar
 • 10 november, 2014 kl. 13:46
  Permalänk

  Jädrans vilken kontrast det måste varit mellan Florida och CX hemma (även om tävlingsdagen i Florida var kall, vad jag förstår).
  Själv så cykelpendlar jag fortfarande en del, men mer och mer fokus på trainern nu – Varmt och gött! :)

  Svar
  • 10 november, 2014 kl. 17:21
   Permalänk

   Jo det var lite skillnad, i Florida var det ju ändå varmt och ok, så länge man cyklade på. Här hemma var det isfötter kändes det som! Ja trainern är go och varm, jag kunde inte hålla mig och körde ett litet pass igår med!
   Grattis till ditt NYC-äventyr förresten!

   Svar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *