[google-translator]
.
Jo nu har jag säsongsvila, efter en lång säsong med 3 Ironmantävlingar. Ja jag har ju kört 3 IM/år de senaste 3 åren (men väldigt utspridda över året) så jag har nog vant mig vid en lång säsong. Men säsongsvila betyder ju inte bara ligga på soffan och slappa, då börjar man ju klättra på väggarna!

Jag var sjukt rastlös idag, och likaså igår. Eller kan man säga högt att jag längtade efter att köra lite trainer? Jo så var det. Säsongsvila betyder korta pass och inte särskilt hårt heller, men det är grymt skönt att träna lite, få igång pulsen lite och svettas. 40 min igår och 40 idag, precis lagom kort!

Jag tränar för att jag mår bra av det, och för att det är roligt såklart! Sen visualiserar jag hur jag flög fram i mot- och medvind i Florida, och hur grymma ben jag hade då! Nu – inte lika grymma. Men jag är glad ändå. Lite kort träning och håll-igång. Jag kör lugnt några veckor innan det blir satsning mot säsong 2015.

Och ja, såklart. Jag är alltid sjukt färgkoordinerad när jag kör trainerpass hemma!

141110_trainer_01Svetten rinner i ansiktet. Såhär glad blir man av lite cykling!

141109_trainer_01Bra ljud i mina nya hörlurar

Trainerlove

9 reaktion på “Trainerlove

  • 10 november, 2014 kl. 22:27
   Permalänk

   Tack! Det är Under Armour linnet jag köpte när vi var på outletet i FL förra året! Mm, får se om man kan behålla brännan i max en vecka, haha.

   Svar
 • 10 november, 2014 kl. 22:49
  Permalänk

  Är det de nya BOSE-lurarna (QuietComfort 25)? Funderade på att köpa mig ett par sådana. Har en äldre modell (kommer inte ihåg vad de heter).
  Hur är de när man svettas? Mina gamla klibbar sig fast på ett lite irriterande sätt.

  Svar
  • 11 november, 2014 kl. 12:04
   Permalänk

   Bra öga för detaljer Richard! Ja det är Bose, SoundTrue heter dem tror jag. Jag tycker de funkar bra när jag kör, men som sagt, bara kört korta pass hittills. Får återkomma efter 4h-passen i vinter!

   Svar
  • 11 november, 2014 kl. 12:05
   Permalänk

   Det var det! Roligare än att sitta i soffan ;-)

   Svar
 • 11 november, 2014 kl. 07:14
  Permalänk

  härligt, kan nog också skriver under på trainerlove nu ;) kändes riktigt bra!

  Vad kör du för tävlingar 2015? :) Alltid kul och följa dig!!

  Jag hoppas min rosa kärlek dyker upp innan jul :))

  Svar
  • 11 november, 2014 kl. 12:06
   Permalänk

   Kul att du gillade din nya trainer! Spännande med nya TREK-en, men så du byter ut Cervelon alltså? I love Cervelo!

   Svar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *