[google-translator]
.
Ja om ingen kommer och petar ner mig från topp-20 nu under sista Ironmanloppet för året, så ser det ut som att jag blir AWA-Guld till nästa år igen. AWA står för All World Athlete och det är alltså en ranking som Ironman har för age group atleterna. De räknar dina 3 bästa lopp, vad man har fått för poäng/placering där. Så självklart har man LITE större chanser att hamna bra om man kör minst 3 lopp alltså!

Jag var AWA-Guld iår (Guld top 1%, Silver top 5%, Brons top 10% i sin Age group), och kan väl inte säga att jag är så överväldigad över priset. De (IM) vill gärna ha det till att vara något att eftersträva, men jag tror Ironman får jobba lite mer på det där! Vi har fått någon prioritetskö på något lopp (inte alla!) , ett klistermärke till cykeln, en liten ikon på nummerlappen. Sitt namn på en skärm på awardsutdelningarna. Och så får man KÖPA speciella kläder där det står antingen AWA-athlete (för alla) eller då AWA-Gold (för endast guld då). Men alltså Ironman, kom igen. Om ni vill att det ska synas mer kan man väl ändå FÅ en sån där cykeltröja eller triathlonlinne?

Det som jag tyckte var bra, var den extra bonusen man fick som just guldAWA – att få anmäla sig före alla andra till ett Ironmanlopp nästa år. Och det har jag utnyttjat, och gjort! Jag tog ett som jag har funderat på länge, som är populärt och som säljer slut fort. Så att få prio att få plats var ju guld värt. Haha. Gissa vilket lopp!

Här finns mina lopp och poäng jag samlat på mig. 

AWAGuld

IMFL_05

Ser ut att bli guld nästa år igen

8 reaktion på “Ser ut att bli guld nästa år igen

 • 14 november, 2014 kl. 15:30
  Permalänk

  Jag trodde egentligen Florida var svårast att få plats i, men gissar på Klagenfurt.
  Vad vinner man? Kan man få köpa sig ett pris?! :)

  Grymt coolt att du är Guld-AWA!!

  Svar
  • 14 november, 2014 kl. 19:34
   Permalänk

   Nja du gissade tyvärr fel, så du får inte köpa nåt pris! Är det därför ingen vågar gissa – det blir dyrt att vinna! ;-)

   Svar
   • 16 november, 2014 kl. 18:48
    Permalänk

    Attsingen! Är det ett lopp du kört innan, eller ett helt nytt?
    Nu när jag läser texten igen, så tolkar jag det som ett lopp du inte kört ännu. Kan man få en ledtråd?
    Hawaii är ju rätt poppis… :P
    Frankfurt, eller Canada kanske?

    Svar
    • 16 november, 2014 kl. 20:26
     Permalänk

     Fel, och fel. Ledtråden är: jag har redan plats, men platserna säljs inte ännu. Men snart!

     Svar
 • 16 november, 2014 kl. 23:04
  Permalänk

  Hmm, går inte så bra det här.
  Men Arizona är ju idag, så de platserna släpps ju snart.
  Har jag fel nu så får jag ge upp, eller lista ALLA Ironman i hela världen! :)

  Svar
  • 17 november, 2014 kl. 12:52
   Permalänk

   Ja nu så, GRATTIS! Du vann! Vad vill du vinna? Du får vinna vad du vill!! (ps… du får dock betala priset själv, se AWA)

   Svar
   • 17 november, 2014 kl. 13:13
    Permalänk

    HAhahaha! Wiihooo! Det tog ju inte alls lång tid för mig att tokgissa mig fram till IMAZ. :)
    Visste faktiskt inte att Arizona-loppet var mer eftertraktat än de andra. Men ska läsa mer om loppet nu, när jag vet.
    Är det inte sinnesvarmt där?

    Hmm, vad ska jag vinna? Tror jag vill vinna en finkaffe…så jag kvistar ner till caféet och köper en sån. Tack så mycket, och tack AWA!! :)

    Svar
    • 20 november, 2014 kl. 12:07
     Permalänk

     Det är rätt torr värme, eftersom det är ökenlandskap. Men just i november tror jag inte värmen blir mer än säg 30 grader. Och kallt på morgon och kväll. Så helt ok tror jag! Inte fuktig bastuvärme a la Texas (37grader)!

     Svar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *