Säsongsvilan fortsätter, och tur är kanske det för jag är visst lite trött. Mörkret som kommit över oss är jobbigt tycker jag, det är mörkt nästan hela tiden och jag känner bara för att sova mer. Det är nog lite lätt att hamna i en post-Ironman-blues nu, men jag ska kämpa på för att hålla humöret uppe.

Jag kör lite lätt träning, och det mesta inomhus. Har faktiskt även varit ute och sprungit några korta pass, och de var så korta så de nästan var slut innan man börjat!

Några trainerpass har det blivit framför teven och jag har även passat på att gå på Disco-Glenns underbara spinning. Han kör 90-minuterspass på SATS Medis och har bästa musiken, bra pepp och grymt bra drag! I onsdags körde vi intervaller i form av en stor trappa. Från 2 upp till 12 minuter och så ner igen. Att gå på lite annan träning nu är viktigt tror jag, att träna roliga pass med vänner för att man gillar det! Jag behöver också träna för att hålla mig någorlunda pigg, annars skulle jag bara sova ännu mer.

Jag försöker också ta mig till gymmet lite då och då för att köra på och behålla muskler och jobba med rehabövningarna jag fått från Access Rehab. Kan vara bra tid att stärka upp allt!

Men morgonträningen har varit svår. Jag har försökt hela veckan att ta mig till simningen en morgon, men det är verkligen en kamp nu med mörkret! Jag som tränade på att vara morgonmänniska, vad har hänt? Jag får nog aktivera min wake-up-lampa på absolut högsta nivån. Gör ett försök imorgon igen. Sen är det helg, då får man äntligen komma ut i lite ljus under dagtid!

141120_traning_01

Säsongsvila i mörkret

En reaktion på “Säsongsvila i mörkret

  • 21 november, 2014 kl. 07:16
    Permalänk

    Nu får solen titta fram i helgen så vi får booosta lite! Jag är trött men fått svårare att sova, märkligt!

    Ha en skön helg och njut av dagsljuset! :)

    Svar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *