Med en rätt lugn helg bakom mig och många dagar sedan senaste löppasset, ville jag verkligen ut och springa ikväll! Att det blåste och regnade i mörkret bekom mig inte, jag skulle ut!

Superpeppad för mitt korta löppass, men det kändes härligt att bara springa på känsla bara för att jag gillar det. Och löpningen känns helt underbar just nu, det är sån skillnad mot tidigare, jag har fått lite bounce i steget!

Neongult, neonorange, svart och rosa. Kanske inte så matchy-matchy men det är ju viktigt att synas i mörkret! #craft #shareyourbrilliance

Jag gillar färg! Och mössan matchade faktiskt bra med min “jag hittade ingen iphone i USA, jag måste tröstköpa mig en träningströja”-tröja från Nike.  Men ni som är skarpsynta ser ju min iphone i handen, oh well, träningskläder kan man aldrig få för många av!

Sprang mitt härliga pass i mörkret och hittade löparlyckan nästan direkt! Lyssnade på bra house (tack disco-Glenn för grym träningsmusik!) och bara flöt fram. Inte så långt, inte så fort och inte så länge, men det räckte för att ge mig en high denna kväll!

Glad efter passet och glad för att jag har lite annat roligt att se fram emot, men mer om det kommer senare. Det gäller att göra varje dag till en bra dag!

141124_lopning

Löparlycka!

4 reaktion på “Löparlycka!

 • 25 november, 2014 kl. 21:26
  Permalänk

  härligt, ditt leende och löparlycka smittar av sig! :)

  Svar
  • 26 november, 2014 kl. 12:25
   Permalänk

   Vad kul! Detsamma till dig Lina!

   Svar
 • 26 november, 2014 kl. 23:02
  Permalänk

  En sådan snygg löparjacka kan nog bara väldigt få utvalda och extremt smarta människor med bra smak vara med att välja ut. Tror denna skara ej heller köper träningskläder, utan lägger alla pengar på Ipads :)

  Svar
  • 27 november, 2014 kl. 22:08
   Permalänk

   Absolut, det krävs en del talang för att vara bra smakråd! Eller är det hård träning?

   Svar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *