Veckorna rullar på snabbt tycker jag, eller så blir det så när man har fullt upp. Jag tränar inte några mängder, men det blir lite blandat, och så vill jag hinna med lite annat också!

Löpning är ju kul, så idag blev det en lunchjogg i dagsljus med Erika! Vi jobbar ju grannar, så det var bara att sticka ut i Hagaparken och springa. Det var riktigt härligt! Dagsljus, lite sol också faktiskt (en av få soltimmar i november) men så gick tiden också väldigt fort! Men en kort tur hann vi med, tur jag sen är expert på att duscha/byta om på 5 minuter. Då hinner man mycket på lunchen!

Imorse hängde jag på badet och hade en tekniksimlektion med Josefin Lillhage. Bra att gå igenom teknik och övningar att jobba på i vinter. Jag vill ju bli bättre på att simma. Där är det klart en kombination av både rätt teknik och sen många pass i bassängen som gäller. Det ska bli en del simfokus nu i december tänkte jag.

Återhämtningen består av både styrketräning på gym för att stärka upp kroppen, men såklart också naprapathjälp hos Björn på Access Rehab. Han hjälper mig få ordning på kroppen, och den var ändå rätt okej med tanke på att jag nyss kört en Ironman. Min kropp är van vid en del träning och tävling nu, det känns bra. Lite massage också på det så blir återhämtningen ännu bättre!

Sista vilohelgen kommer här nu, sen drar träningen igång. Ser fram emot det, även om det snart är december och mörkaste årstiden. Jag ska ta tillvara på så mycket dagsljus som det går, och är hoppfull att jag snart får mycket sol!

141127_lopning_02
Verkligen en energiboost till lunch, lunchjogg i ljuset med Erika! 

#fueledbymilebreaker #milebreaker #craft #shareyourbrilliance #accessrehab

Återhämtning, teknik och boost

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *