Så har vi klarat oss igenom mörkaste november. Det känns inte som att det var i början av månaden jag tävlade i Florida, men så är det ju. Det var en bra dag att minnas! Resten av månaden har blivit blandat semester och vila, och lite träning (ca 5h/vecka) för att hålla igång. Men jag har längtat efter 1 december – imorgon – när säsong 2015 drar igång igen.

Många som körde sin sista tävling tidigare i höst har väl redan satt igång med satsningen inför nästa år. Jag tog min vila nu, och laddar om, och nu är jag taggad. Kommer att köra flera IMs nästa år, och jag brukar sprida ut dem och ha en hyfsat lång säsong. Så om jag ska hinna förbättra mig är det dags att utnyttja de här tuffa vintermånaderna!

Jag fick schemat av Björn i veckan och jag blev väldigt excited när jag såg det! Oj vad roliga pass, olika intervaller och en del fart. Spännande! Det är alltid kul med lite omväxling! Det kommer dock bli många trainerpass inne, men jag ska försöka komma ut på crossen på helgerna. Att få komma ut och träna i dagsljus är välbehövligt!

1 december betyder också julkalender och nedräkning till jul. Det ska jag verkligen ta till mig i år. Jag har nämligen en bra julklapp som väntar! Men först, några roliga träningsveckor. Nu kör vi! #dedicated #termination #hardwork

141130_inspirational

Äntligen december!

En reaktion på “Äntligen december!

 • 1 december, 2014 kl. 22:13
  Permalänk

  Gött med nytt träningsprogram!! Som en gottepåse, för oss tränings-tokar. :)
  Jag ska upp till Aktivitus och göra nytt test om en vecka ungefär. Men mitt nya program startar inte förrän i januari – Can’t wait!
  Improviserar fram pass ur gamla träningsprogrammet, fram tills dess.

  Svar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *