Så är träningen igång! Roligt och mycket kul att se fram emot, men det kommer nog ta några dagar att komma in i rutinerna igen. Dessa tidiga morgnar alltså, det är en mental kamp, men man ångrar aldrig ett morgonpass, så det är bara att pallra sig upp och iväg till poolen!

Lite simning med teknikfokus, kort lugn löpning och tempopass på trainer har veckan startat med. Bra blandning och jag börjar sansat och kommer öka på mängden successivt. Det är det som också är en av fördelarna med att ha tränare, någon som också drar i bromsen så kroppen hinner ta till sig träningen med både träning och vila.

Så då är jag igång mot 2015! Och med det är jag också väldigt glad och stolt att presentera min nya samarbetspartner – Prestationskläder.se! Jag kommer nu att tävla och träna i kläder från Fusion och CEP.

Jag har hört mycket gott om Fusion och jag ser fram emot köra i deras kläder. Det ska bli spännande att tävla i deras Speed Suit dräkt, som ska vara extra snabb och aerodynamisk. De har kläder för cykling, löpning, triathlon och multisport, och jag kommer ha bra träningskläder för alla väder, både här hemma i vinter och i värmen på träningsläger. CEP har jag använt deras kompressionsstrumpor förut, de är riktigt bra, både till tävling men också pre- och postrace (och på långa flygresor till race)!

Prestationskläder.se säljer hela sortimenten från Fusion och CEP. En personlig webbshop dit du kan ringa och få personlig hjälp och råd!

141202_fusion_cep_05

141202_fusion_cep_01

141202_fusion_cep_06

141202_fusion_cep_03

Mot 2015 med träning och ny samarbetspartner!

10 reaktion på “Mot 2015 med träning och ny samarbetspartner!

 • 3 december, 2014 kl. 00:12
  Permalänk

  Jag gillar Fusion. Riktigt bra grejer!
  Har kört Kalmar i deras Multisport-dräkt (typ 2013-års modell, eller så).
  Är nyfiken på Speed Suit. Men är det inte något med att ärmarna är i strid med regler? Fast bara på non-wetsuit-sim då (bara axlar).
  Men det är många som körde den i Kona, så det är nog löst, på ett sätt eller annat. :)

  Svar
  • 3 december, 2014 kl. 09:18
   Permalänk

   Kul, det låter bra!
   Ja under non-wetsuit-swims får man inte täcka axlarna, och inte heller benen (vaderna). Så jag har fått sätta på mina kompressionssleeves i T1. Så då får man ha dräkten neddragen och sen dra upp den på väg till T1 (se Glenns svar nedan). Det är ju inte så ofta det är non-wetsuit. Ja såklart när vi (snart?) kommer till Hawaii då! :-)

   Svar
  • 3 december, 2014 kl. 09:18
   Permalänk

   Tack Lina!

   Svar
 • 3 december, 2014 kl. 07:47
  Permalänk

  Go morgon Richard,

  Faktisk har det varit förbjudit att ha axlarna tilltäckte i non-wetsuit comp så länga jag kommer ihåg. På det sättet är “Speedsuiten” i sig är inte olaglig.

  Tim Don som vann IM Mallorca hade den rullat ned under sin swimskin och fick den på innan han kom från vattnet till T1. Det samma gjorde jag utan problem.

  Så speedsuiten är inget problem i non-wetsuit comps – Du hinner forfarende att vinna tävlingen. Tim Don gjorde! :-)

  Med vänlig hälsning,

  Glenn – Fusion Sverige

  Svar
  • 3 december, 2014 kl. 09:26
   Permalänk

   Haha, precis Glenn – Det är inte speedsuitens fel om man inte vinner alltså! Men det är alltid bra att ha koll på reglerna, det var ju nåt proffs rätt nyligen som inte tänkte på det och blev diskad om jag inte minns fel?

   Svar
   • 3 december, 2014 kl. 14:31
    Permalänk

    det var inte bara en vilken som helst PRO. Det var Alexander the Great – Craig Alexander på 70.3 kona

    Svar
  • 3 december, 2014 kl. 11:49
   Permalänk

   Ahh, så klart kan man rulla ned den. Tänkte inte på det.
   Får ta och prova en Speed Suit känner jag.

   Glenn, jag tror att vi tränar i samma klubb – Heleneholm.
   Ja, om det är Glenn T. Skulle ju kunna finnas fler Glenn. :)

   Svar
   • 3 december, 2014 kl. 14:32
    Permalänk

    Det gör vi Richard… värja söndag kväll till simning :-)

    Svar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *