Veckan rullar på fort tycker jag, men jag kör fortfarande nedräkning till jul så det är ju trevligt när dagarna minskar! Nedräkning till både jul och att det slutar bli mörkare och vänder till längre dagar igen. Längtar! Fast jag börjar ändå stå ut lite med mörkret. Kroppen håller dock inte riktigt med.

Veckan har hittills redan bjudit på tre morgonsimpass, blandat fart och distans och mycket skratt med morgonsimgänget. Även tre löppass har jag hunnit med, senast idag på lunchen med härliga Erika och hennes kollega. De körde fartlek i slutet av passet och bara flög iväg i sina sprints. Jag tänkte på mina intervaller igårkväll och plötsligt kändes de inte så snabba längre. Men de var snabba för mig, så jag är nöjd.

Ja en del har hänt i veckan alltså. Och just ja, så fick jag även äran att bli Veckans Triathlonprofil inne på Runners World’s triathlonsite. Där kan ni läsa mina svar på lite triathlonfrågor!

rw_veckans

Hänt i veckan

2 reaktion på “Hänt i veckan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *