Så var det redan ny vecka och måndag igen. Förra veckan var min första kom-igång vecka inför säsong 2015. En bra vecka, träningen hamnade på knappt 12 timmar och det kommer trappas upp kontinuerligt men kontrollerat framöver. Jag körde alla pass i alla väder (bl.a 3h på CX:en i gråväder igår) och i mörker (nästan alla löppass), och det kändes bra på passen, men sen var jag trött och då var soffan skön de andra lediga timmarna.

Ja nu har jag satt igång träningen inför nästa säsong, och ni kanske undrar vad jag tränar mot. Min säsong startar tidigt nästa år, mitt nästa mål är ju faktiskt bara 3 månader bort! Mitt första race 2015 blir Ironman New Zealand, om 12 veckor! Det känns jättekul att ha den att se fram emot! Det blir tävling och självklart också en tids semester där efteråt, nu när jag ändå kommer att vara så långt bort man kan komma runt jorden innan man är på väg hemåt igen!

Jag är taggad och motiverad och ska träna mig igenom vintern och mörkret och sen få värme och sol i slutet av februari! Fick hem min nya tävlingsdräkt – Fusion Speed Suit – idag från Prestationskläder.se för att prova storlek. Den sitter som en smäck! Kommer bli najs sen med lite loggor och namn på. Första gången det blir namn då. Ska det stå Linnersund på rumpan? Eller kanske bye bye wheelsuckers? Anyway, snabb ska jag bli!

141208_fusion_speedsuitNästa race blir i en Fusion Speedsuit, testat den nu och den sitter perfekt

141208_imnz3 månader kvar, verkligen en morot för att träna på i vinter

Mitt nästa race!

2 reaktion på “Mitt nästa race!

 • 9 december, 2014 kl. 00:54
  Permalänk

  Hahaha, “bye bye wheelsuckers” ska det ju lätt stå! :)

  Fasen, dräkten ser najs ut. Men man vill ju inte ha den helt vit. Jag får väl trycka lite hittepå-sponsorer. Ja, och bloggen och lite sånt.

  Coolt med IM New Zeeland!

  Svar
 • 9 december, 2014 kl. 06:57
  Permalänk

  häftigt med New Zealand! Och dressen sitter ju som en smäck, snyggt! :)

  Svar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *