Jodå jag lever och är igång och tränar på för fullt. Har försökt överleva de här mörka veckorna. Dagarna känns extremt korta och även om man ändå kan göra saker i mörkret så känns det som att tiden bara rusar, dagarna går fort!

Två veckor med mycket träning ute i mörker eller inne i värmen. Veckorna har bjudit på: jobb hela veckorna, julbord, massage, naprapat hos Access Rehab, 4 säsonger av Homeland (där kan vi snacka marathon!), distanspassen (3-4h) på cykel inne på trainern, många intervallpass på trainer, löpintervaller på Bosön med Terrible Tuesday, lunchlöpning med Erika, simning en del morgnar (jobbar på morgonpiggheten fortfarande!), mycket löpning i mörker och en jäkla massa skön house! Tränat på och räknat ner dagarna till jul. Nu börjar det närma sig!

Karintri_december_2014_2Löpning i vintertights från Fusion, med smart ficka för bars/gels

Karintri_december_2014_1Julmys hemma, älska trainer och ett roligt pass med TT gänget!

En av favoritlåtarna just nu, går på repeat på passen. Och ja, bra ljud är såklart ett måste.

De två mörkaste veckorna i december

En reaktion på “De två mörkaste veckorna i december

 • 22 december, 2014 kl. 08:24
  Permalänk

  Hej på dig,

  Jag har läst några gånger om det där Terrible Tuesdays och ni verkar grymma. Jag är nytänd triathlet som var med när det började 1996 som flyttat till sthlm för nått år sedan och ja som det blir allting nytt och det skulle vara kul att hänga med lite likasinnade. Är det en sluten grupp eller hur fungerar det? Ser att du kör som en galning:-)

  mvh

  Tommy Jansson

  Svar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *