Imorgon är det lillejulafton och som jag har längtat. Jag har haft nedräkning inför jul och det var nog längesen jag såg fram emot “jul” såhär mycket. Eller ja, julledigheten är ju det jag snackar om. För jag ska faktiskt fly julen (och nyår) och alla dess måsten och traditioner i år och göra det jag helst vill – helt enkelt träna i solen!

Efter 100h på trainern i år blir det inte mer harvande på cykeln inne detta året, nu blir det cykling på Fuertventura istället!

2 veckor på Playitas väntar – simning i deras 50m pool, simning i havet, cykling runt ön på P5an och så en del löpning blir det också. En bra tränings- och sol&värme-boost!

All I want for Christmas – is Playitas!

GOD JUL!

playitas_karintri_2Var senast på Playitas för 2 år sedan, nu dags igen!

weatherVerkligen min typ av julväder!

All I want for Christmas

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *