God jul och god fortsättning där hemma eller var ni än är. Jag stortrivs här i solen på Fuerteventura.

4 dagar fyllda med träning hittills, en bra blandning av cykling, simning och löpning. Det är första gången på Playitas med ett träningsupplägg från coach och vilken skillnad. Nu är det inte bara mata in flest träningstimmar, utan lite tanke bakom. Cyklingen har ökat stegvis över dagarna och benen känns förvånansvärt bra för december. Och backarna här på ön känns mycket bättre än sist jag var här för 2 år sedan. Man blir grymt stark cyklist här, det är bra träning hela tiden. Alltid upp eller ner, mot eller medlut, ordentlig vind och perfekta vägar att cykla på. Jag älskar min P5a ännu mer, den är så otroligt stabil i all vind. Litar på den helt och fullt!

Har det bra här i solen alltså, njuter så gott det går! Imorgon blir det löpning långpass i terrängen och lite mer simning i poolen. Simmar i simbikini, allt för brännan!

141227_playitas_05sUppe på toppen av backen efter Pajara. #fusion #prestationskläder.se

Mer bilder kommer, nätet ville dock inte samarbeta just nu!

God fortsättning från Fuerteventura!

2 reaktion på “God fortsättning från Fuerteventura!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *