Hallå från Playitas! Jag är fortfarande här och tränar på ön. Dagarna går fort men som tur är har jag ändå några kvar innan jag måste åka hem till vintern igen.

Jag har simmat nästan varje dag, korta teknikpass blandat med rätt långa distanspass. Ovant, men det börjar faktiskt kännas riktigt bra med simningen! Vi hittade även rummet med fönster bredvid poolen där man kunde filma/ta bilder på simtekniken. Bra grej.

Så jag cyklar (nästan varje dag), simmar och springer. Flera korta och ett långpass har det blivit, då har jag harvat runt i spåren här runt Playitas. Det går långsammare i terrängen, men jag tror det bara är bra träning.

Även en vilodag har jag hunnit med, första gången på träningsläger jag har vilodag. Lite kort cykelrull och tekniksim blev det dock, men sen hamnade jag i en solstol framför poolen. Skönt slappt, och så fick jag första parkett till vattengympan de drog igång där på eftermiddagen!

Nu är det långcykelfokus som gäller, några längre dagar kvar. Jag ska njuta!

playitas_sims

playitas_sim3s

 

Sol och triathlonträning

4 reaktion på “Sol och triathlonträning

 • 2 januari, 2015 kl. 08:42
  Permalänk

  Du verkar ha det superbra på Playitas, härligt! :-) Långcykelfokus låter som bästa avslutningen! :-)

  /Carl-Emil

  Svar
  • 2 januari, 2015 kl. 22:00
   Permalänk

   Ja det är toppen här, här vill jag bo kvar! Långcykling, men även långlöpning imorgon och såklart lite tid både i och vid poolen!

   Svar
 • 2 januari, 2015 kl. 15:06
  Permalänk

  Här hemma är det kallt, och stormigt. Så man blir ju inte alls avis, ooo nä.
  Jag tror stenhårt på att traillöpningen (eller vad man ska kalla den) på Playitas gör en till en bättre löpare.
  Ha en fortsatt trevlig resa, och tar gärna med solen och värmen hem sen. :)

  Svar
  • 2 januari, 2015 kl. 22:01
   Permalänk

   Usch, storm låter inget vidare. Trainer är väl roligt iaf? ;-) Jo jag ska jobba på att ta hem lite värme, får återkomma i ärendet!

   Svar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *