Hejdå Playitas. Nu åker jag hem till Sverige igen efter två sköna veckor här på Fuerteventura. Det har varit väldigt skönt att vara i träningsbubblan och slippa allt julstök och mörker. Jag är riktigt nöjd med träningen, körde på nu på slutet, avslutade med ett 6h cykelpass där jag låg och tryckte mina watt på rulle efter en riktig cyklist igår. Vi körde nästan, nästan ifatt Gomez som precis passerat, men så svängde de av på en annan väg. Attans! Jag som skulle stalka! ;-)

60 timmars träning har det blivit. Kroppen är trött och nu känns det rätt lagom att åka hem. Men solen kommer jag absolut sakna!

150104_playitas_01

150104_playitas_02

150104_playitas_03

#fusion #cep #prestationskläder.se #apollo #playitas

Hejdå Playitas

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *