Från en extrem till en annan! I början av veckan var jag i värmen på Playitas. Kom hem i tisdags till ett kallt Stockholm. Jobbade 2 dagar och körde sen upp till Åre i torsdags kväll. Hem till fina Sara för att fira min födelsedag, hänga och ha en rolig helg tillsammans! Jag kom fram efter midnatt, så födelsedagen (fredag) började ju väldigt bra!

Fredagen fortsatte sen med brunch hemma, sen stack vi ut på fin vintercykling på våra cyclocross. Jag var avis på Saras dubbdäck som hade dubbelt så många dubb som mina. Testade hennes cykel, och ja nu vill jag (såklart) ha en ny cross! Jag slirade runt lite på vägarna med min CX, men vi körde lugnt och njöt av att vara ute.

När det blivit mörkt hann vi med ett simpass på Holiday Club efter att ha myst hemma framför kaminen. En kortare pool utan linor, men vi lyckades simma en stund utan att krocka med någon annan! Lite bastu på det, sen hem och byta om för utgång. Middag och drinkar på byn, en kul avslutning på födelsedagen!

Idag har vi tagit det lugnt. Vaknade och tittade ut på en snöstorm. Playitasvindarna hade kommit hit och tagit lite snö med sig. Vi drog ut på fjället med snöskor och traskade runt. En utmanande promenad, men så belönades vi med våfflor halvvägs vid Lillåstugan. Med rätt kläder och utrustning klarade vi oss bra i snöblåsten!

Sen blev det lite Åresightseeing på hemvägen och nu laddar vi för att ge oss ut i snön för en liten löptur. En lugn och skön helg, med både lite aktivitet och en del vila, i härligt sällskap!

IMG_1076 cyclocross åre karin

IMG_1081 cyclocross åre karin

IMG_1083 cyclocross åre sara

IMG_1089 cyclocross åre sara karin

IMG_1134 cyclocross åre karin

IMG_1150 cyclocross åre

IMG_1158 cyclocross åre

karin frukost 2

karin frukost 4

IMG_1166 snöskor ullåstugan sara

IMG_1172 snöskor ullåstugan karin

IMG_1182 snöskor ullåstugan

IMG_4828-side

IMG_4828

IMG_1191 snöskor ullåstugan karin

IMG_1197 snöskor ullåstugan

IMG_1203 snöskor ullåstugan karin honda

Födelsedagshelg i Åre

2 reaktion på “Födelsedagshelg i Åre

 • 11 januari, 2015 kl. 18:12
  Permalänk

  Åre ser härligt ut! :-) Testa Suomi Tyres W240 så blir greppet lika bra som på torr asfalt med racern! ;-)

  /Carl-Emil

  Svar
  • 18 januari, 2015 kl. 13:55
   Permalänk

   Tack för tipset!

   Svar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *