Nu är jag alltså hemma igen, och tillbaka till rutiner och träning. Det ska bli kul att köra på med träningen, även om det mest blir inomhus framöver. När jag kom hem från Åre kom jag hem till packningen från Playitas. Cykeln (P5an) monterades snabbt ihop och direkt upp på trainern, där den hör hemma nu på vintern. Jag har laddat ner en massa ny musik (blev en del lyssnande under min långa bilresa till/från Åre) så nu är jag superpeppad att komma igång med trainerträningen! Att köra på och lyssna på musiken i bra lurar, det är grymt! Säga vad man vill om trainer och hur kul det är, men jag längtar faktiskt till nästa pass! Jag tänker att det blir så kul man gör det, med rätt mentala inställning får man till rätt känsla!

Utecykling funkar ju det med, men det blir lite annorlunda. En annan cykel, en annan sittställning och så klart lite kallare (och mycket mer kläder!). Men jag ska nog ta mig ut och köra en del på crossen här också i vinter. Jag har en CX från Scott, som jag inte använt överdrivet mycket. Men den funkar. Men det är ju alltid så, att man suktar efter en ny cykel, eller en cykel till! När jag testade Saras nya fina CX med massor av dubbar på däcken och skivbromsar blev jag nästan kär. En ny cykel vill jag ha! Fast då får jag kanske lugna mig och tänka på min fina P5a som står hemma på trainern då!

För dig som ändå ska köpa ny cykel eller cykelprylar vill jag tipsa om ett sätt att spara pengar såhär efter jul. Alltid bra med lite rabatt, går man till CupoNation.se kan man hitta aktuella kampanjer hos Cykelkraft. Bland annat fri hemleverans, 30% på tillbehör och så just nu rea på både trainers och cyklar.

IMG_1146-cyclocross-åre-saraSara och hennes fina cykel! Vill ha!

IMG_4839P5an på sin vinterplats, här ska cyklas!

Cykel tillbaka på trainern

4 reaktion på “Cykel tillbaka på trainern

 • 16 januari, 2015 kl. 23:03
  Permalänk

  Kurt kenetics trainer, du måste köpa till det extra motståndshjulet, blir galet mycket roligare då. Tyckte i alla fall jag :)

  Svar
  • 18 januari, 2015 kl. 13:54
   Permalänk

   Jo men David, du kör ju typ dubbelt så många watt som jag! Jag har inte ÄN känt att jag behöver ha mer motstånd, haha. Men sen så, då ska jag uppgradera!

   Svar
 • 16 januari, 2015 kl. 23:04
  Permalänk

  Skönt för övrigt att se att jag inte är den enda som inte orkat plockat bort min florida startnummer :)

  Svar
  • 18 januari, 2015 kl. 13:54
   Permalänk

   Hehe precis, ska ju snart klistra dit en ny så… :-)

   Svar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *