Nu är vardagen igång igen efter jul-nyårs och födelsedagshelg. In i vardagen med jobb och sen träning både morgon och kväll. Jag följer schemat från min tränare Björn och det rullar på bra, jag gillar verkligen att ha uppstyrt schema och pass! Såg i veckan i min nedräkningsapp att det bara är 50 dagar kvar till race! Oj, det börjar närma sig! Men jag är taggad, motivationen är det inget fel på och jag ser fram emot att tävla sen, men också att vara här just nu och träna varje dag för att bli bättre!

Träningsveckan startade igång i tisdags med först lite morgonsim med gänget på badet. På kvällen blev det sen en rivstart i form av löpintervaller med Terrible Tuesdays ute på Bosön.

Nytt för året är att jag har bytt klubb. Det blir min tredje klubb. Startade i Stanford Triathlon Club i USA, och sen har jag varit med i Stockholm City Triathlon sen jag började med triathlon i Sverige (-07).

Terrible Tuesdays Triathlon Club blir min nya klubb, och det känns väldigt bra. Det är en skönt gäng duktiga triathleter och alla har liknande målsättningar och driv. En klubb där vi är många som känner varandra och det finns många att sparras av, samt att det är en mindre klubb.

I tisdags blev det alltså intervaller, 800-ingar och 400-ingar på bana inne. Ett härligt pass där jag blev inspirerad av de snabba, men det var tufft nog när jag sprang i “min” fart. Jäklar vad det kändes i benen sen! Det är just löpningen jag behöver bli bättre på, så med ett bra gäng kommer det här bli toppen tror jag!

TT_triathlon_club

TT_lopning_bosonFrån en tidigare TT tisdag!

IMG_4866fixNedräkning! Caroline Steffen på sin P5a är en stor inspiration!

Nytt år – ny klubb!

En reaktion på “Nytt år – ny klubb!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *