Don’t believe me just watch!

Helgen gick fort och det blev en del tid på trainern. Inte mig emot, jag gillar att cykla – även att cykla inne. Jag ser det mer som en mental utmaning om något. Att cykla flera timmar fixar benen, men är huvudet med?

Helgen började med fredagsfys på trainern, då i form av intervaller.Det blev ett kortare pass, men det räckte för att bli pigg av endorfiner. Riktigt härligt! Jag har lite ny musik laddat på ipoden, och den är grym! Kolla in här för en av mina favoriter just nu. (Uptown funk!)

Det bjöds på mer annan träning i helgen, såsom några simpass och ett långpass löpning ute i ishalkan, men sen var jag tillbaka på trainern i söndags. Nu för ett 4-timmars-pass. Jag hade en jourtelefon att passa, så då får det bli innecykling. Men som sagt, jag gillar det. Eller jag måste ju gilla det innerst inne, annars skulle jag inte köra!

Lyssnar man på samma låt i 30 minuter så blir passet inte så många låtar långt! ;-) Teven gick i bakgrunden, beatsen dunkade i hörlurarna, och jag trampade på. Benen gick på bra, sista timmen var de mer trötta, men jag räknade ner. 4h senare och väldigt nöjd!

Jag älskar min trainer och vi har spenderat många timmar ihop speciellt nu under vintertiden då det är svårt att cykla ute med tempocykel. Men så klart älskar jag min cykel och föredrar att cykla utomhus när det går! Är man smart och behöver en ny cykel för säsongen så ska man ju passa på nu när det INTE är säsong för det. Jag hittade exakt min cykel på Bikester, om ni är intresserade av vilken cykel jag har så hittar ni den här!

Det kan kännas långt till utesäsongen och vara lite svårt att motivera sig till att köpa cykel under vintertid men som sagt är det ju billigare och ett bra tips. Nu har jag ju redan min, och den kommer jag behålla många säsonger. Det finns ingen bättre cykel (enligt mig) just nu! I just Love My Cervelo P5!

IMG_4864fix

IMG_4891

Cykla inne!

2 reaktion på “Cykla inne!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *