Så har ännu en vecka rusat förbi. Det går fort nu! Jag tränar på, och jobbar, och dagarna försvinner fort tyvärr. Jag har haft två mer normala träningsveckor nu och denna veckan var det bl.a cykeltest! Alltid lika nervös innan, och sen var det sjukt jobbigt under tiden. Att köra så pass hårt, och bara känna benen skrika. Jag försökte tänka att det skulle vara skönt när det var klart, men blev lite besviken när jag inte kunde hålla min startwatt hela vägen. Dock blev det väl ett ok resultat, jag har ökat på watten och minskat på min kroppsvikt, så det där berömda watt/kg har iallafall blivit bättre!

Blandad träning har det blivit, och mycket inomhus (såsom sim och all cykling på trainer). Löpningen kör jag ute dock, även nu om Stockholm har fått snö. Jag älskar mina icebugs, skor med dubbar. Jag verkligen hatar att halka runt, och med dessa skor kan jag bara springa ut överallt, på is och snö och inte behöva oroa mig. Så skönt! Känner mig som värsta bulldozern som bara dundrar fram på mina pass! Ja alltså känslan att kunna springa överallt, själv känner jag mig hyfsat lätt och pigg i kroppen på löpningen! Med snö blir det så fint och mysigt också ute, och ljust. Jag väntar ofta dock till det blivit mörkt innan jag ger mig ut. På med pannlampa och sen köra. På dagtid på helgen är det så mkt annat folk i vägen på löparspåren. Skönt att bara springa själv också, lite meditativt!

Helgen gick fort, fylld med mycket träning. Nu laddar jag om för ännu en vecka. Nu kommer träningen trappas upp litegrann och veckorna mot Nya Zealand räknas ner. 5 veckor till tror jag att det är!

150125_lopning_01

Full rulle med träningen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *