Hallå där! Ungefär 20 träningstimmar har passerat sen sist, och det är inte konstigt att tiden då går fort. Första månaden på året klar, och jag tror nog aldrig jag tränat så mycket i januari förut. Men så brukar jag inte ha mitt första race riktigt såhär tidigt heller.

Jag trivs! Jag gillar träningen och har förlikat mig med mörkret och snön och alla pass inomhus. Jag gillar det. Långpassen löpning i snömodd går inte särskilt fort, men det var en dag förra veckan då det var barmark. Jag slängde på mina vanliga löpardojjor, och oj vad lätta fötter jag hade, och vilken fart! Så nu när jag pulsar runt i snön igen tänker jag bara på hur underbart lätt det kommer kännas på Nya Zealand! Där ska det springas fort är tanken. Motorn har blivit starkare och lasten lättare, det känns positivt!

Många timmar blir det på trainern också, och jag har börjat sträckkolla serier istället för att bara lyssna på musik, ibland blir det en blandning. Men i slutet av helgen var det tungt, det får jag erkänna. Jag höll på att vika ner mig efter halva långpasset, var så trött efter mängdträningen. Mutade mig med energi såklart, och tog en 10 sekunders paus innan jag insåg att det är bara att fortsätta. Det är ju inte superjobbigt i varje minut, men det är mest tiden som nöter. Jag fortsatte och var sen sjukt nöjd när jag var klar.

Idag hade jag redan glömt det och var tillbaka en liten kortare sväng på trainern efter lite snöpulsande igen. Träningen fortsätter, en liknande vecka is coming up, sen ska jag få lite nya spännande schema från coach Björn!

150202_traning_02Glad och pigg INNAN trainerpassen! Efter – not so much, haha

150202_traning_01Och uteträning! Fusion Hot och lite lager på lager håller mig varm

#fusion #prestationskläder.se #fueledbyMilebreaker

Ännu en träningsvecka in the bank

2 reaktion på “Ännu en träningsvecka in the bank

 • 3 februari, 2015 kl. 03:13
  Permalänk

  Känner igen det där när man är halvvägs in i ett långpass i slutet av veckan med många timmar i benen.. usch “kan” vara kämpigt

  Svar
 • 3 februari, 2015 kl. 21:11
  Permalänk

  Jäklar vad du kör på. Imponerande Karin!
  Du ser jäkligt vältränad ut nu. Coolt!

  Svar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *