Februari bara flög förbi och jag har tränat på som en hamster i sitt lilla hjul. Rolig träning dock, mestadels (nej, alla väldigt långa pass på trainern är inte superkul, men ska det vara kul eller ska man bli bra?? Jag gillar utmaningar, det är en sak som är säker!) Veckorna har rullat på, liknande upplägg och stegrande mängd. Kontinuitet är nyckeln och jag hade bestämt mig för att få till alla pass, så då gjorde jag det. Jag är riktigt nöjd med min insats och att jag tränat på flitigt. Många mängdveckor på raken gör dock att man blir tröttare och tröttare. Tiden har gått till att jobba, träna (och umgås/fika efter träningar), och sova, och äta då. Har inte haft tiden för att uppdatera här, men har istället börjat lite smått med instagram. Snabb uppdatering i bildform.

Imorgon är det alltså dags, nu åker jag till Nya Zeeland! För både Ironman och lite semester. Jag åker och hälsar på Penny (som har kört 18 IMs och nu jobbar som coach), som kommer att vara min ironmansherpa och stöd. Jag kommer vara iväg i tre veckor, 1 innan race, och sen 2 efter för att kolla in lite av NZ!

Träningen gick som sagt helt enligt plan, fram tills i helgen då jag drog på mig något så nu har jag varit småkrasslig några dagar och tvingats vila. Men vila är ju rätt nu. Bara jag blir av med detta och blir helt kry, jag kommer ha superfräscha ben iallafall!

Tävlingen är först nästa helg, lördagen den 7e mars. Den går att följa online via ironman.com. Tyvärr är det ju 12h tidsskillnad så ni som vill följa får vara nattugglor!

Ni hittar mig på instagram som @karintriathlon

instagram-triathlon-karin-triMina senaste bilder på instagram

#fusion #prestationskläder.se #milebreaker

Mot Nya Zeeland!

2 reaktion på “Mot Nya Zeeland!

  • 28 februari, 2015 kl. 10:51
    Permalänk

    Heja Karin du är bäst!
    Du kommer glänsa om en vecka. Vi har alla sett vilken grym form du är i. Ser fram emot att följa ditt race och ser ännu mer fram emot att du kommer hem och tränar med mig igen :-) Stor kram och lycka till! /Erika

    Svar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *