Nu börjar det närma sig race! Vi har varit uppe i Auckland i veckan och jag har tränat de få pass jag haft, och vi har förberett och tagit det lugnt inför tävlingen. Min hosta är nästan helt väck, och jag känner mig piggare!

Igår onsdag började vi dagen med morgonsim, följt av lite frukost och sen cykelintervaller. Sen slängde vi in alla prylarna i Pennys bil och drog på roadtrip söderut. Ner via Rotarua, där jag kollade på geisrar och kokande lerpooler. Sen körde vi vidare ner till Taupo, och körde sista biten på vägen där cykelbanan kommer att gå. Den är hyfsat flack, och väldigt rak. En sån bana kan jag nog älska! Kommer kanske inte älska den ruggade asfalten efter ett tag dock!

Vi bor i ett hus en bit söder om Taupo, och det var helt otroligt vackert längs med sjön när vi körde hit igårkväll. Imorse var vi i och simmade lite i sjön. Min första OW-simning för iår. Vattnet är helt klart, och det är helt magiskt fint här. När jag blir trött under loppet får jag försöka få energi från den vackra omgivningen. Löpbanan kommer att gå längs med vattnet, fram och tillbaka 3 varv.

Mitt startnummer är 319 om ni vill följa mig på fredag kväll. (Gå in på ironman.com och följ länk till live) Starten går kl.07 här på lördag, vilket är 19:00 på fredag kväll hemma.

Jag siktar på en simning runt 1:10, och sen en stabil och snabb cykling (relativt sett). Cykelbanan är långsammare pga asfalten, så jag kommer hålla mina watt och se var tiden hamnar, runt 5:20-5:30 är nog rätt bra här. Siktar såklart mot en av de snabbare damtiderna. Sen kommer då löpningen, jag trodde den var lite flack, men det visar sig vara mer av rolling hills struktur på den. Jag ska göra mitt bästa och springa på. Målet är att springa sub-4! Svårt att sia om exakta tider alltså, men en top-5-placering i min AG är målet.

Jag har min egen lilla hejarklack på plats som ska heja och jaga på mig! Följ mig gärna, jag ska suga åt mig energin och ge lite mer!

ironman-new-zealand-2015-karin-tri-5Roadtrip ner från Auckland via Rotaroa till Taupo, fyllde Pennys Mazda till max!

ironman-new-zealand-2015-karin-tri-2

 

ironman-new-zealand-2015-karin-tri-9

ironman-new-zealand-2015-karin-tri-7Viktiga förberedelserna klara! Sightseeing av cykelbanan, raka vägen!

ironman-new-zealand-2015-karin-tri-8Helt otroligt vackert vid sjön. Huset vi bor i ligger 30 min söder om Taupo

Snart dags för race #IMNZ

En reaktion på “Snart dags för race #IMNZ

  • 5 mars, 2015 kl. 09:58
    Permalänk

    snygga naglar!!!! tror det kommer gå vägen. jag har packat väskan!!! många hejakramar!!! hoppas penny är bättre på att vara vaken så ni kan dricka ÖL!

    Svar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *