Ni som följde mig förra helgen vet ju resultaten, men här kommer en kort uppdatering. Stort tack för allt pepp och stöd och grattis!

Det gick väldigt bra på tävlingen, jag är nöjd! Ett stabilt resultat för mig, och så tidigt på säsongen, kunde jag ändå konkurrera mot alla kiwis som haft sommar, med endast min inneträning (och veckorna på Playitas då). Som sagt, trainerträning är rätt bra ändå! Det gav mig en bra mental boost på cykeln att veta att jag fixat 5h-pass på trainern, då skulle jag fixa pusha ute på banan i 5h+ också! (Med lite mera watt dock!)

Min 15e IM finish kan kort sammanfattas såhär:

– sim PB

– snabbast age group dam cykelsplit

– endast 4 pro damer cyklade snabbare

– en ok löpning, min näst snabbaste IM löpning på en bana som var allt annat än platt. Rolling hills, men det som sänkte tempot var den tilltagande vinden på väg in mot varvning!

– PB på totalen med 11 sekunder. Men ett PB är ett PB, right!?

– 8:a i AG

All good!

En riktig race report kommer såsmåningom! Nu har jag semester och reser runt i NZ, underbart vackert! Försökt bota ironmanblues med lite kul aktiviteter i extremsporternas mecka – Queenstown! Nu uppe på norra ön igen, blir lite roadtrip innan hemresa om en vecka!

Tack till fusion och prestationskläder.se för den grymma tävlingsdräkten. Namnet Speedsuit säger allt!

#imnz #ironman #svensktriathlon #fusion #prestationskläder

 

Bild från triathlete.com’s bilder från IMNZ! (Nr 16)

 

 

Ironman New Zealand

2 reaktion på “Ironman New Zealand

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *