Det har varit lite tyst här på senaste, men livet rullar på, och jag har tränat på och mår bra. Sista veckan i Nya Zealand åkte jag lite roadtrip på norra ön och passade på att träna en del. Vi sprang varje dag, korta, lustfyllda pass utan klocka eller måsten eller tid. Bara springa för att jobba fram lite ny energi. Som en mänsklig dynamo helt enkelt. Jag provade även MTB på superfina trails inne i skogen. Första gången på MTB och jag trodde jag skulle tycka det var riktigt jobbigt med allt teknisk körning, men det var superkul! Jag kunde köra på och jag var inte askass på det heller! 2-3 timmar höll vi på. Var också ute på P5an en sväng till och körde ut på IM banan och kollade in träden/platsen där jag nog blivit fotograferad på tävlingen. 1 timme ut och 1 timme hem och så var P5an rastad.

Sen åkte jag hem till Sverige. Segt att komma hem till snö och bara någon plusgrad. Jetlagen satt i lite, och saknaden över NZ såklart, jag trivdes verkligen där. Jag kom tillbaka in i vardagen förra veckan med jobb och även tillbaka till träning. Nu är jag igång igen på riktigt och har plan mot nästa race, som kommer i sommar. Det har blivit en del löpning, men även trainern har kommit på plats igen. Jag packade snabbt upp P5an och har sedan matat på med pass på den, till min bra (mer chill) housemusik.

Ikväll stack jag ut på ännu ett löppass, och ni vet den där känslan. Ibland känns det riktigt tungt och jobbigt att springa, men ibland får man till det. Ikväll flög jag fram, struntade i klockan och körde på känsla. HIttade en ny favorit låt – I Am Oak – som fick gå på repeat när benen pinnade på, hjärtat slog och endorfinerna kom över mig. Älska löpning!

1,5 vecka har jag varit hemma och nu är det påskledigt. Härligt! Imorgon bitti åker jag ner till Mallorca för att vara cykelguide i 10 dagar, på CampMallorca. Har sett bilder därifrån av de som är nere redan, och det ser härligt ut. Sol och värme, fina cykelvägar. Cykelparadiset helt enkelt! Jag ser fram emot att testa backarna, och se om formen finns där. Ska bli spännande att ta tid i Sa Calobra iår iallafall! Mycket cykling alltså, men lite sim och löpning får det också bli, triathlet som jag är!

triathlete-running-10km
10km-fun-run i NZ. Hemma fortsatte jag med löpglädjen!

triathlete-turbo-session-trainer
P5an monterades snabbt upp igen, upp på trainern

triathlon-running-trainer-intervals
Träningshelg med vänner och endorfiner

Mellanlandning innan träningsläger

4 reaktion på “Mellanlandning innan träningsläger

 • 10 april, 2015 kl. 17:21
  Permalänk

  Tjenixen!

  Kommit hem från Mallis, eller?
  Jäklar vad gött där var. Jag var där alldeles för kort stund denna gång. Ska planera in bättre nästa år.

  Du, jag snackade med någon på resan som nämnde att du hade hållit i något cykelläger på Öland. Är det något som kommer återkomma?
  Jag ska ju köra IM Kalmar i år, igen. Så Ölandscykling hade varit finfint! :)

  Ha det gott!
  /R

  Svar
  • 13 april, 2015 kl. 23:49
   Permalänk

   Hej! Kul att ses där nere, ja visst är det alltid för kort tid på Mallorca! Jo jag anordnade ett “läger” på Öland för några år sen, men är ju där och kör ofta. Vi får bestämma en helg, så kan jag guida IM-banan! :-)

   Svar
  • 13 april, 2015 kl. 23:49
   Permalänk

   Tack Annika!

   Svar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *