Tiden går så fort när man har roligt! Nu är jag hemma igen efter 10 underbara dagar på Mallorca. Mallorca är cykelparadiset. Sol, blå himmel, jättefina cykelvägar (nu nästan om-asfalterat på hela ön!), både stora och små, och helt ok trafikmiljö för cyklister. Jag var nere som guide på Camp Mallorca, 6e året i rad som guide, 8e året totalt. Jag firar påsk på Mallorca helt enkelt! Det är roligt, både cyklingen och att det är så socialt, samma personer återkommer år efter år för vi trivs helt enkelt!

Jag var nere 10 dagar, guidade 9 cykeldagar och fick ihop 110 mil. Jag kom ner som guide-joker i slutet av lägret (hade ju precis använt en bra del av min semester till NZ resan), så jag var lite pigg och fräsch i kroppen när alla andra redan kört typ 10 dagar. Så jag blev tilldelad lite roliga pass: 20-milaren, bergsturen, långa turer, Sa Calobra och annat skoj! Backen Piggen (puig major, 14km ca 5-6% lutning) hann jag med två gånger, en som peppande coach, och en på egen tidtagning.

Jag kände mig stark och pigg, och benen svarade bra på all cykling. Trött i huvudet blev jag dock av att hålla fokus hela dagarna. Man blir som en liten hönsmamma över sin cykelgrupp! Vi hade fina turer, bra cykling, och mycket skratt. Toppentid på Mallorca!

mallorca-cycling-karin-triathlon-22

mallorca-cycling-karin-triathlon-13

mallorca-cycling-karin-triathlon-6

mallorca-cycling-karin-triathlon-1

mallorca-cycling-karin-triathlon-2

mallorca-cycling-karin-triathlon-4

mallorca-cycling-karin-triathlon-18

mallorca-cycling-karin-triathlon-11

10 cykeldagar på Mallorca

2 reaktion på “10 cykeldagar på Mallorca

 • 14 april, 2015 kl. 09:42
  Permalänk

  Fina bilder, ser helt fantastiskt ut!

  Svar
  • 15 april, 2015 kl. 12:55
   Permalänk

   Tack! Mallorca är underbart, jag rekommenderar alla som gillar att cykla att åka dit!

   Svar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *