Nu har jag varit hemma från Mallorca två veckor, tillbaka i vardagen med jobb och träning. Förra veckan var en återhämtningsvecka efter mängdveckan på Mallorca med 30 timmar. Fortsatte köra min träning inne och fick nöta lite på trainern igen. Denna veckan har jag startat igång igen med träningsblocken mot nästa Ironman, som bara är ca 65 dagar bort – IM Austria.

Veckornas träningsstruktur liknar varandra, och jag har blandat med sim, löp och cykelpass. Mer stretching och rehab behöver jag dock alltid få in. Var hos Björn Sverre på Access Rehab i veckan och fick åtgärdat mina snedheter i kroppen. Ju mer träning, desto viktigare är det att kroppen håller och att jag tränar upp de svagheter jag har. Bålstyrka, höft- och rumpstretch är på mitt schema nu!

Igår fredag började min helg. Äntligen vårväder så nu passade jag på att ta ut P5an för första utecyklingen hemma iår. Har ju bara cyklat på en kanarieö och en annan ö ännu längre bort (NZ) hittills iår! Nu åkte jag ut till mina favorithoods här hemma – gamla 73:an på Södertörn. Där kan jag cykla tempo i timmar. Det var lite svalt, så det stora problemet var att komma på vad som är rätt mängd kläder. Blev några olika tunna lager, och sen ut. Solen sken, blå himmel, och en bra vind på det. Vind är alltid bra att träna på! Jag kollar aldrig på hastighet när jag cyklar, bara intensitet och watt. 3 timmar ute på vägarna, och sen körde jag ett löppass när jag väl kommit hem. Ja löpningen är min nya favorit. Säger till mig varje dag att jag älskar löpning. Snart så kommer det funka. Jag tror på positiva affirmationer!

Lite mer löpning (långpass) och cykling blir det i helgen. Får hoppas våren håller i här nu, eller ja, det får ju gärna bli tidig sommar!

karin-triathlon-triathlete-cycling-tempo5

karin-triathlon-triathlete-cycling-tempo1

karin-triathlon-triathlete-cycling-tempo2

karin-triathlon-triathlete-cycling-tempo3

Svensk utepremiär för tempocykling

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *