Nu har det gått ett tag igen då det varit tyst här på bloggen. Jag hoppas ni följer mig lite via instagram och ser mina livstecken där då och då. Man brukar säga att är bloggen tyst går träningen antingen väldigt bra eller väldigt dåligt. För mig går det bra, men det kan också bero på att det händer mycket på en gång! Jag har lite nyheter att berätta, nu lagom till sommaren.

Jag har nu bestämt mig för att satsa ett år på triathlon och gå ‘all in’! Sen den 1 juni är jag tjänstledig och så har jag flyttat ut ur lägenheten i Stockholm. Det är dags att våga släppa sargen och göra något jag brinner för. Träna och tävla och se hur bra jag kan bli! Jag har två kommande tävlingar i sommar, Ironman Austria om 3 veckor, och sedan Ironman Kalmar i augusti. Dit har jag en plan. Sen får jag se var jag tar vägen helt enkelt (lutar åt något varmare ställe än kalla Sverige i vinter). I sommar blir det mycket träning och häng på Öland, så har ni vägarna förbi så får vi ta ett träningspass!

Ut i det okända lite, men va fan, vågar man inte vinner man inget heller. Nu är jag Karin Triathlet ett tag! Livin’ the dream!

karin-triathlon-running-adidas-ironman

Livin’ the dream

8 reaktion på “Livin’ the dream

 • 8 juni, 2015 kl. 21:06
  Permalänk

  Go go go go!!! Vad roligt Karin! Ska bli kul och följa din satsning!

  Svar
 • 8 juni, 2015 kl. 21:50
  Permalänk

  Härligt att läsa om din satsning! Modigt och jättekul!

  Svar
 • 9 juni, 2015 kl. 10:04
  Permalänk

  vad modig du är Karin! Önskar så att jag kunde ha haffat dig på en dejt innan du lämnade Stockholm! Men om inte Mohamed kommer till Berget så får Berget… Ja, jag får väl komma förbi där du är!

  Stort lycka till med din satsning!
  Kram Mia

  Svar
 • 9 juni, 2015 kl. 11:37
  Permalänk

  Helt rätt Karin. Du är så jäkla grym som satsar på det du brinner för och jag är helt övertygad om att du kommer lyckas.

  Svar
 • 6 juli, 2015 kl. 19:25
  Permalänk

  Läser här ibland när jag behöver inspo och ser att du nu ska göra en helsatsning. Alltså, härligt!! Vad “avundsjuk” jag blir. Lycka till och jag ska nu titta in lite oftare. :)

  Svar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *