Ja tiden går fort! Nu är det plötsligt race week. Jag slutade jobba 1 juni och har sen dess tränat på, flyttat ut ur lägenheten och fixat med en del (massa!) annat. Jag har följt coachens upplägg och program, missat några få pass, men fått till det mesta. Kroppen har svarat okej, men på slutet har jag kämpat med en fot som inte riktigt har velat vara med på löppassen. Jag planerar dock att ta tag i prehab/rehab träning ordentligt här efter race inför fortsatt säsong, men just nu vill jag ju bara såklart att foten och kroppen håller för race!

Såsom den svenska sommaren har visat sig iår igen, är jag väldigt glad att jag valt en utlandstävling igen istället för hemma nu såhär “tidigt” på sommaren. Just nu är jag nere i Österrike och laddar alltså för att köra Ironman Austria här i Klagenfurt på söndag. Jag körde denna tävling även i fjol, och gillade den så mycket så att jag är tillbaka. Jag har kanske förträngt alla jobbiga backar på cyklingen, men det växte fram en revanchlust att göra bättre ifrån mig, och sen är det en väldigt fin och väl arrangerad tävling!

Igår tisdag kom jag ner till Klagenfurt, möttes av ösregn och det blev bara en del promenerande med paraply. Idag har jag tränat lite och fått igång kroppen. Lite sim i den helt otroligt vackra sjön, lite cykling längs banan och sen en kort jogg ikväll. Är här med Johan, Niklas, Mats och Tobbe, ett bra gäng och vi ska se till att ha riktigt kul och köra järnet på söndag!

karin-triathlon-ironman-austria-running-cycling-1

karin-triathlon-ironman-austria-running-cycling-2

VIRB Picture

VIRB Picture

VIRB Picture

VIRB Picture

VIRB Picture

VIRB Picture

På plats i Klagenfurt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *