Den här svenska sommaren regnar verkligen bort. Det är tur vi inte är gjorda av socker, men visst är cykling (och träning utomhus i allmänhet) så mycket roligare i solsken och värme? Snart är det augusti och sommaren går mot sitt slut, men det går ju att förlänga, även om man bara har semester och inte är ledig triathlet. För visst har ni sparat lite semester till de mörka kalla dagarna som kommer va?

Är du törstande efter solskenscykling tycker jag att du ska hänga med på denna resa till fina Spanien. Camp Mallorca som ordnar cykelläger på Mallorca varje vår, har också ett höstläger i Andalusien. 7 eller 10 dagars cykling, gemenskap och bra träning. Jag kommer att vara med som guide där iår. Häng med vetja! Datumen är 10-17, resp 10-19 oktober, se mer information här. Jag ser fram emot härlig cykling på fina vägar, att få träna benen i backarna och att få äta go cykelfika förstås!

andalusien-bike-camp-karin-triathlon-cycling-1

mallorca-cycling-karin-triathlon-side-1

Cykelläger i Andalusien

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *